Menstruációkor húsdarabka szerű dolog is jött ki, már régebben is észrevettem, de most újra. Nem hinnem, hogy ez normalis. Cisztához lehet köze?
jólvanmár, ha ilyen k.rva okos vagy, akkor nem kell itt kérdezősködni, diagnosztizáld magadnak, hátha megdöglesz... :) a társadalom máris jobb lenne.
amúgy meg tök normális, minden nővel történik ilyen, de ha ennyire fosol, akkor elhúzol orvoshoz, nem itt jártatod a szádat te hülye
úristen te szőke vagy:)
mindennő tisztában van vele hogy az mi....menj dokihoz
:)) jezus, milyenek vagytok...
ez a honlap azert jott letre, hogy az emberek feltehessek azokat a kerdeseket, amelyeket masnak nem akarnak vagy nem tudnak. Ehhez kepest ti...
nem ertem miert regisztraltatok egyaltalan.
Nem tudhatja mindneki, hogy mi az, es engem nem gyoztetek meg, arrol, hogy igazatok van, mivel a stilusotokbol itelve tenyleg nagyon ertelmesek vagytok:))
Nyilvan en is a nyalkahartya levalasra gondoltam, de tul mas voltmint az eddig eszleltek. Orvos valasztas valoban szabad, de sem az idom sem a zsebem nem engedi meg, hogy vegigjarjam fel romaniat, mire talalok egy normalisat, tunetek nelkul elkuldenek a fenebe...
Lehet en kerdeztem butasagot, de lehet rendesen, turelmesen valaszolni, akinek ez nincs, az meg ne is faradjon az eszosztassal, nalunk nem tanitjak, hogy mekkora es hogyan nez ki a levalo nyalkahartya, ebbe a temaba pedig eddig nem botlottam, senkivel nem beszeltem errol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!