Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lefekudtem a baratommal...

Lefekudtem a baratommal tobbszor is mar, a bartholin mirigyen cisztasodott be, ki is fakadt de elotte ulni szinte semmit nem birtam. Kb 1 het utan kifakadt. Tobbi lent??

Figyelt kérdés
Felek szexelni a baratommal azota, miota ez kijott, szerintem o lehet a hibas mivel vastag neki es neha ereztem hogy ott megdorzsolte neha. Volt szex, de eleg ritkan azota nem jott ki, de ha felpezsdulne a dolog akkor megint felnek hogy becisztasodik, es megint szenvednek csak es ulni sem birnek es semmit sem. Van idopontom mar nogyogyaszhoz is. Most jelenleg nincs becisztasodva, azota eltelt 1 ev. Azonban ha a szemerem ajkamat fogom akkor erzem a bartholin mirigyet, vagy ez normalis? Mas lany is erzi? Neha erzekeny de nincs feldagadva sem, illetve cisztasodva sem. Ujra jo szexet akarok. ??
jan. 27. 21:36
 1/3 anonim válasza:
Rossz kategória.
jan. 27. 23:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze a szexnek ehhez. Nekem is már volt jópárszor, ez genetika. Aki hajlamosabb cisztásodásra, előjöhet.
jan. 28. 07:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Szóval szerinted a pasid mérete miatt lett ilyen bajod? Egyáltalán te minek szexelsz? Fogalmad sincs az egészről. Akárhonnan is össze szedhettél egy vírust vagy baktériumot amitől bepukkant. Vagy ahogy írták genetika is pl.
jan. 28. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!