Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan oldjam meg hogy ne...

Hogyan oldjam meg hogy ne ázzak át?

Figyelt kérdés
Nemsokára fog megjönni és az első napokon elég erős szokott lenni akkor a mini tampon másfél óràt bír ki a normált még nem próbáltam viszont félek hogy lovagláskor ha a tampon megtelik el kezd kicsúszni és fura érzés lesz , mit tudnék tenni berakok mellé egy éjszakai betétet hogy biztos legyen , sosem használtam még lovagláshoz tampont szóval kicsit félek hogy fura érzés lesz

jan. 22. 17:05
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mert itthon sosem csúszik ki hogy fájjon csak kicsit félek mert még sosem használtam és holnap lesz erős vérzésem és egy éjszakai betét nem bírná ki
jan. 25. 11:12
 12/22 A kérdező kommentje:
Meg még pár hónappal ezelőtt a mini kibírta 5 órát is simán most meg az első napokon másfél órát ha kibír és 3 órát a normál kibír anélkül hogy ne kezdjen egy kicsúszni és ne legyen kellemetlen?
jan. 25. 11:22
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

11# Itthon nem széttett lábakkal zötykölődsz.

Már ajánlották a menstruációs bugyit is. A mensis kehely nem hiszem, hogy jó lenne, különben sem "élesben" kellene kipróbálni semmit. Több lehetőség nemigen van.

jan. 25. 11:23
 14/22 A kérdező kommentje:
Kizárt hogy a menstruációs bugyi kibírná és az a baj hogy 4 óráig az éjszaki betét is átázna
jan. 25. 11:26
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem akarsz lemondani a lovaglásról, és nincs megoldás az átázás elkerülésére sem, akkor majd lovaglás után lecsutakolod a vért a lóról.
jan. 25. 11:30
 16/22 A kérdező kommentje:
Mint ahogy mondtam nem az átázás a bajom mert a mini bír 2 órát akkor a betét plusz normál tampon nem fogok átázni hanem az a bajom hogy ne kezdjen el kicsúszni a tampon annyira hogy az zavarjon
jan. 25. 11:32
 17/22 A kérdező kommentje:
Mert most mini van bent de holnap lesz erősebb mert az a második nap és nekem akkor erősebb és már 2 órája bent van a mini
jan. 25. 11:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok aki a menstruációs bugyit ajánlotta. 12 órát gond nélkül elvagyok benne.
jan. 25. 15:07
 19/22 A kérdező kommentje:
Na most este 2 órát bírt egy normál tampon és holnap 3 órát kéne kibírnia kb de attól tartok hogy holnap mivel sokat mozgok majd ki fog csúszni és fájni fog viszont az éjszaki betét nem bírná ki önmagában
jan. 25. 22:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt a kínlódást. Ez idő alatt simán vehettél volna egy Thisisredy boxert is akár. Az is betonbiztos megoldás. Abba mehetett volna egy éjszakai betét ha nagyon félsz. Plusz egy normál tampon. És akkor aztán nincs az a vérzés ami ennyi rétegen átüt...
jan. 25. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!