Miért nem hat egyik hüvelyflóra helyreállító sem?
Figyelt kérdés
Már több, mint két hónapja szenvedek fertőzéssel, hol BV, hol gomba. Antibiotikumot szedtem, azért alakult ki. Minden fertőzést nőgyógyász állapított meg, kaptam rá gyógyszert, utána helyreállító kúpokat is használtam, meg szájon át szedhető probiotikumot is, nőit is és Normafloret is hátha a bélflórámmal van a baj. Semmit nem hatnak mindig újra fertőződöm. A viszketés állandó csak a folyás múlik el egy időre. Tenyésztés negatív, nőgyógyász szerint helyreállítás kéne csak, dehát bármit javasol, egyik sem hat... Amiket próbáltam: Bonolacf pro femina, Gynoflor, Lactinelle, Gynophilus. Mindet nőgyógyász javasolta. Két menstruációm volt azóta, akkor épp nem viszketett, az utolsó nap jöttek vissza a tünetek.
Mit tudnék még tenni?
ma 10:01
1/2 anonim válasza:
Ha antibio miatt alakult ki, akkor hagyd a szervezeted regenerálódni. Van akinek lassabban áll helyre utána, ne várj csodát egy cucctól. A fehérneműidet mosd külön magas hőfokon, partnereddel használjatok gumit.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi remélem helyreáll magától, elvileg 2 hónap alatt max helyre kéne már jönnie, ezért aggódom :( Nem szexelünk amúgy amióta van ez nekem mert folyton panaszaim vannak.
ma 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!