Melyik a legjobb hüvelyflóra helyreállító? Gyakorlatilag nincs hüvelyflórám.
Figyelt kérdés
Ez lett kimutatva, hogy nincs hûvlyflóra. nőgyógyász félvállról veszi, semmit nem mondott rá, kérdezni nem lehet, ingerült …. idióta. Fáj, ég, érzékeny, menopausás nő vagyok, nemrég volt egy műtétem, cisztát vettek ki.aug. 19. 14:45
1/5 anonim válasza:
Gynoflor-t ajánlom, bár elég drága.
Sajnos ha menopauzában vagy, akkor nem csak a hüvelyflóra megváltozása miatt lehetnek hüvelyi panaszaid.
Mindig van baci a hüvelyben, menopauzában is, csak más mennyiségű, és típusű, mint amikor termékeny vagy.
Lehet, hogy érdemes helyileg ösztrogén terápiát alkalmazni, mert az segít a fájdalmon és a szárazságon is.
Menj el egy normális nőgyógyászhoz, aki ért ilyesmihez.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlást!
Voltam egy másiknál is, az levette a mintát, de nem mutattak ki fertőzést. Mivel ő nem tudott műteni, ezért lepasszolt …. nincs már türelmem, olyan sok kudarc ért már, ezért inkább magam keresem a megoldást.
Olvastam az ösztrogénhiány okozta problémákról is, megfontolom ezt is mint lehetséges kezelést.
aug. 19. 15:11
3/5 A kérdező kommentje:
Műtét után írt fel Betadine Intima kúpot, ezt használtam, de kellemetlen volt.
aug. 19. 15:15
4/5 anonim válasza:
GynOphilus, 2 db kapszula: 4 nap különbséggel kell bevenni a kettőt, majd a sima kapszula, 14 db-os, 2 hétig este 1 kapszula + Ovestin krém (de van többféle ösztrogén tartalmú krém is). Juvia krém nedvesítéshez (nekem ez nem vált be a szexhez).
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
aug. 21. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!