Mi lehet ez a kisajkamon?
Figyelt kérdés
A kisalykam mellet mar tobbszor jott ki pattanas szeru valami de altalaban kifakadt magatol es elmult viszont legutobb maradt egy kis kemeny dudor a helyen ez mar par honapja tegnap elott begyulladt ugy mint az azelottiek fajt is.Ma wczes utan ahogy megtoroltem kifakadt picit ahogy megnyomtam egy ilyen vilagos narancssargas kivulrol pedig feheres zsirreteg vonta be zsircsomo vagy nem tudom jott ki belolle utanna pedig verzett picit.Most is erzem hogy faj ha hozza erek mi lehet ez.Normalis valaszokat elore is koszonomtegnap 21:34
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért telo
tegnap 21:35
3/7 A kérdező kommentje:
Romaniaban elek 2 eve szultem akkor csinaltak
tegnap 22:20
4/7 A kérdező kommentje:
Minden rendben volt
tegnap 22:21
5/7 anonim válasza:
Az a terület tele van mirigyekkel. Ezek minden különösebb ok nélkül elzáródhatnak és ciszta alakul ki, ami időnként begyullad, kifakad. Végleges megoldása az, ha a cisztát tokkal együtt eltávolítják.
6/7 anonim válasza:
Hát, ha mész nőgyógyászati ellenőrzésre, és meg van még, akkor mondd. Valószínűleg az lesz az igaz, amit az 5-ös ír, hogy ciszta, és tokkal kellene eltávolítani, mert így folyamatosan visszajön.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen erre is gondoltam hamarosan szerintem beiktatok egy vizsgalatot es kiderul mert ez eleg kellemetlen
tegnap 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!