Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kakiltatok már be alvás közben?

Lucalány2025 kérdése:

Kakiltatok már be alvás közben?

Figyelt kérdés

Nagyon ciki, de ma éjjel azt álmodtam, hogy kimegyek wc-re kakilni. Amikor felébredtem, először a szagra figyeltem fel, nagyon büdös volt. Majd egy pillanattal később éreztem a bugyimban, hogy valami nem oké. Ekkor észrevettem, hogy nemcsak a bugyim, a pizsamám és az egész ágy tiszta kaki. Szerintetek valami bajom van? Miért történt ez? Nagyon kellemetlen. Nem kakiltam már be 3 éves korom óta éjszaka... Nagyon szégyenlem magam.

L/19

ma 01:10
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Nem, ilyenről nem is hallottam, de én nem kiáltanék bajt még. Sokan ugyanígy járnak, csak éjszakai bevizeléssel.
ma 01:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Vizelés kapcsán gyakoribb a dolog valóban.

Nem vagy stresszesebb a szokásosnál? Vizsgaidőszak vagy túl sok munka? Általában azzal függ össze.

Ha megismétlődik, érdemes lehet kivizsgáltatni, van-e szervi oka persze.

ma 01:47
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

A pisi még oké! Szerintem neked komoly elengedésbeli problémáid vannak!

Nem vagy te egy KICSIT stresszes?

ma 03:06
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
*elengedési
ma 03:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Fel kéne hagyni az anális tágításokkal, mert nemsokára már napközben sem fogod tudni kontrollálni a székletedet!
ma 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!