Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Méheltávolítás után egy évvel...

Méheltávolítás után egy évvel fájdalom?

Figyelt kérdés
Tavaly volt egy nagy hasi feltáró műtétem. Eltávolították a méhem,vakbelem,petevezetékem. Pár hete fájdogál,érzekeny a műtét körül.Anyukám november óta kórházban van, minden nap attól tartok, hogy már nem él. Alig alszom, sokat sírunk. Magamra alig van időm. Naponta járok hozzá a kórházba, mert sosem tudom, látom e még. Stressz miatt fájhatok? Alvás nincs sok. 😔 Evéssel ivással nincs gond. Néha megy egy kicsit a hasam. Köszönöm szépen előre is.

jan. 16. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a nőgyógyászhoz, mert erre a kérdésre csak ő tud válaszolni. Magaddal is foglalkozz, te is fontos vagy. Kérj időpontot a nőgyógyásztól.
jan. 16. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hasi uh se ártana! Bélprobléma is lehet
jan. 16. 23:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Petefeszkek maradtak? Gyakran alakul ki cysta hysterectomia után. Irány a nogyogyasz! Lehet belgyógyászati probléma is! Itt nem tudunk diagnosztizálni! Vakbeled miért vettek ki?
jan. 17. 07:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Petefészek maradt. Olyan mértékű volt a gyulladást a szervezemben, hogy műtét közben döntöttek a vakbél eltávolításáról. Jövő héten megyek hasi ultrahang vizsgálatra és kérek nőgyógyász vizsgálatot is. Köszönöm szépen
jan. 17. 11:23
 5/6 Mazsi28 válasza:

Kedves Kérdező!

Hogy vagy azóta? Mi lett a vizsgálatok eredménye?

febr. 6. 10:16
 6/6 A kérdező kommentje:
A nőgyógyász mindent rendben talált. Voltam gasztroenterológusnál. Jövő hónapban sajnos megint le kell nyelni a csövet 😔. Valószínűleg összenövések vannak. Szigorú diétát tartok. Kicsit javult a helyzet. Köszönöm szépen az érdeklődést.
febr. 15. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!