Fogamzásgátló mellett peteérésre emlékeztető tompa fájdalom?
Figyelt kérdés
Yangee-t szedek. Régebben más hatóanyag tartalmú fogamzásgátlót szedtem, ami mellett nem fordult elő velem ilyen.
Harmadik hónapja szedem ezt, az előző két hónapban is voltak enyhe féloldali fájdalmaim, most pedig annyira konkrét éreztem van, mint amikor tabletta nélkül peteérésem szokott lenni. Normális ez?
dec. 30. 10:36
1/4 A kérdező kommentje:
Illetve már minimális rózsaszínes folyást is tapasztalok. Ma tartok a 6. napon ebben a levélben.
dec. 30. 11:08
2/4 anonim válasza:
Én is ezt szedem nekem nehezen szokta meg a szervezetem. Bele telt egy pár hónapba de azóta sincs problémám vele már lassan 3 éve szedem. Eleinte gondolkoztam rajta hogy vissza megyek és gyógyszert cseréltetek de végül megszokta a szervezetem.
3/4 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy mi volt addig a probléma, amíg hozzá nem szoktál?
dec. 30. 13:08
4/4 anonim válasza:
Pecsételő vérzések, hasmenés főleg az elején mikor szünet után újra kezdtem szedni. Volt amikor fájt a hasam a derekam. Ezek szépen elmúltak ma már alig van vérzésem is max ilyen 2-3 napig van meg minimálisan és egyáltalán nincs semmilyen fájdalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!