Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3-4 napja késik, mi állhat a...

3-4 napja késik, mi állhat a háttérben?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy szűz vagyok, van barátom de érintkezni is csak alsóneműn keresztül érintkeztünk. Tudom h 100%ban kizárható a terhesség,mégis feszülté tesz az, hogy nem jön meg. Sokan mondják hogy a stressztől is késhet, de nekem sokkal stresszesebb időszakaimban is pontosan jött meg. Van bárkinek tapasztalata ebben? Igazából csak megnyugvásért jöttem, hogy biztosan kizárható a terhesség. (Negatív kommenteket is elfogadok, hiszen tényleg abszurd, hogy ezen izgulok)

A menstruáció előtti tüneteim ugyanúgy megvannak: Mellfájdalom, néha görcsre hajazó érzés és érzékenyebb vagyok érzelmileg

ma 16:38
 1/3 anonim válasza:
100%

Annyi, hogy 20 év alatt nem áll be rendszeresre a mesni... teljesen normális, ha néha kimarad, vagy hamarabb vagy később jön.

A stressz is hatással van rá, nekem egy ciklus egyből kimaradt, ahogy elkezdtem szexelni. Behatolás nélkül nincs terhesség, ha még ez sem jutott el a tudatodig, talán várni kéne ezzel az egésszel.

Minden esetre a ciklusoddal nincs baj, most később jön meg. Olvasgass a témában.

ma 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk gépek, bármitől késhet. Betegség, stressz esetleg csak éppen úgy állnak a csillagok. Ha nincs más tüneted, és nem gyakori, hogy nem jön meg időben felesleges aggódnod.
ma 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első években csúszhat 1-2 hetet oda-vissza vagy kimaradhat.

Amíg nincs elviselhetetlen görcsöd előtte, közben, addig szinte minden normális.

ma 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!