Két hetet késett de megjött akkor ez így rendben van ugye?
Figyelt kérdés
Két hetet késett a várthoz képest, de elég sok oka lehetett (stressz, alváshiány, napirend változás+ 3 éve van meg csak) szóval nem is erre irányul a kérdésem, hanem hogyha végül is megjött akkor minden ok, ugye?ma 06:59
2/6 anonim válasza:
Első, miért kell ez a stílus egy aggódó kislánnyal szemben?
Kérdező, semmi baj nincs, nyugi.
3/6 anonim válasza:
Nincs baj, nyugi, de menj el nőgyógyászhoz, nehogy vm komolyabb baj legyen a stressznél. Ciszta vagy meg rosszabb.
4/6 A kérdező kommentje:
#1 10000% hogy nem vagyok terhes, köszi a megnyugtatás
A többieknek meg a rendes és tényleg megnyugtató választ :)
ma 07:27
5/6 anonim válasza:
Amiket felsoroltál, azok mind okozhatták a késést. Nekem 12 éve van meg, nálam is előfordul ritkán, hogy késik. Sőt, volt olyan is, hogy 1 hónap kimaradt, és nem voltam terhes, és más bajom sem volt. Ilyen a testünk, nem vagyunk gépek🙂
6/6 anonim válasza:
1: Gondolom, csak trollkodsz, de elég bunkó vagy.
3: Felesleges elmenni dokihoz, mert egyszer késett a menzesz. Miért lenne ciszta vagy „még rosszabb”? Bármelyikünkkel előfordulhat, és a kérdező által leírt események is előidézhették. Ha többször is előfordul, hogy összevissza jön meg/sokat késik/kimarad, akkor már érdemes megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!