Miert nem no a cicim?
Figyelt kérdés
17 eves vagyok, elek szexualis eletet. Mar 14 eves korom ota A-s mellem van. Vekony sportos testalkatu vagyok. (jarok edzeni) valaki tudna segiteni, hogy mit kene ennem ahhoz, hogy noljon?jan. 12. 21:53
21/29 anonim 

válasza:

az emberek 99%-a meg nem tudja mi az a pedofília és úton útfélen használja mindenre
tudtad 20-as? :D
22/29 anonim 

válasza:

Ja, tudom h keverik az efebo es a hebediliaval. A mucsai jobbereknek meg mar az ia pedofilia, ha egy 20 eves egy 40essel jon ossze. Olyan orszagban elunk, ahol a felemelkedett felcsuti 💩 ideologiai sleppje atirja a valosagot.
23/29 anonim 

válasza:

*hebefiliaval
Egyebkent mindig is tobb valosagoa volt az orszagunk. Ezt a kutatast egy jobber podcastben hallgattam, szoval itt valoszinuleg a 18 ev alattira valo gerjedesre ertettek a pedofiliat.
24/29 anonim 

válasza:

Inkább a ballerek gondolják pedonak azt aki 18-20 éves csajokat szed össze 50 évesen
25/29 anonim 

válasza:

24 Ezt megis mire alapozod? En hulye alfoldi jobberek kozott laktam evekig, toluk tudom, mit gondolnak... a mediaban is a fideSS media van rafuggve a temara.
26/29 anonim 

válasza:

Nekem csak másodéves egyetem alatt kezdett el nőni, de akkor hatalmas tempóban! Év végére nekem lett a legnagyobb az évfolyamon.
Ne kérdezd hogy mitől, mert nem tudom!!!
Ha tudnám, akkor ma gazdagabb lennék Mészárosnál, abban biztos lehetsz.
27/29 anonim 

válasza:

25 látom a különböző fórumokon. Különben én is az Alföldön nőttem fel, és az összes itteni jobboldali nevében visszautasítom, hogy lehülyézz minket te ostoba neobolsevik álliberális.
28/29 anonim 

válasza:

"Különben én is az Alföldön nőttem fel"
Ja, latszik is a stilusodon. Le se tagadhatnad.
29/29 anonim 

válasza:

Ja, mert ti gyks gyíkok vagytok az értelmiség krémje :D Belpesti prolik :DD remélem jól esik szagolni a szmogot. Nekem épp elég volt a 4 év, ameddig egyetemre jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!