Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Olyan lányokat nőket keresek,...

Olyan lányokat nőket keresek, akik soha nem menstruálnak betegség miatt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 16:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy végül is érdekel-e a válaszom, de leírom, aztán majd max figyelmen kívül hagyod^^

Az vagyok, aki azt mondta, hogy félévente menstruál.

Én személy szerint nagyon rosszul élem meg. Hogy is mondjam...nem érzem magam igazán nőnek.

Bár ehhez hozzátartozik az is, hogy a betegségem miatt szőrösebb is vagyok egy átlag nőnél, emiatt gátlásos vagyok, öltözőben sem szeretek mások előtt átöltözni....

Az is baromira szokott bántani, mikor olyat olvasok, hogy fiatal lányoknak olyat írnak, hogy "addig jó, míg nem menstruálsz", meg "majd megtudod te is, hogy mennyire rossz" stb.

Én baromira örülnék neki, ha normálisan megjönne minden hónapban, még akkor is, ha szarul lennék közben.. (Ha nagy ritkán megjön, akkor baromira szoktam szenvedni egyébként..alig bírok felkelni...)

Plusz állandóan attól rettegek, hogy majd mikor szeretnék, akkor nem lehet babám. Persze tudom, hogy van sok lehetőségem, hisz ma már elég sok módszer van, de attól még félek:S

Amúgy most egy kicsit el is gondolkodtam azon, hogy minek rinyálok, mikor másnak sokkal rosszabb. Ha vkinek kiveszik a méhét, vagy ilyen MRKH szindrómája van, akkor aztán tényleg csak az örökbefogadás a megoldás:(

2010. nov. 7. 19:36
 12/20 A kérdező kommentje:

Kedves EasyAnswer!

Hát köszönöm szépen a választ!Nem gondoltam hogy írni fogsz,bunkó voltam.Tudod első ránézésre úgy olvastam,hogy "Tessék?!" Vagyis mintha hülye kérdést tettem volna fel.Aztán gondolkodtam Rajtad,és eljutott az agyamig,hogy hibáztam!Ne haragudj!

Szóval az MRKH ritka fejlődési rendellenesség,nem öröklődik,a családban mindenki rendben van,de a húgomnál sajnos becsúszott.Van régóta barátja.Sok meddő nő menstruál,(ugye akkor hiába)mégsem lehet kisbabája.Hát akkor szerencse a szerencsétlenségben,hogy legalább nincs menstruációja.

Csak hát ugye mivel ez ritka,sokan nem ismerik,a rokonok előtt már ciki,hogy mikor megy férjhez,mikor szül stb.

És ha nem szeretnél,ne válaszolj,de megkérdezném:

Neked milyen betegséged van és hány éves vagy?

Ha nem válaszolsz akkor is nagyon köszönöm Neked az eddigieket!

Szia!

2010. nov. 7. 19:39
 13/20 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó Válaszoló!

Köszönöm a választ!

A Te esetedben semmi nincs veszve,meglátod egészséges kisbabád fog majd születni,ha eljön az ideje.

Az előző válaszomban jobban kifejtettem mindent.Húgom is rosszul van az állandó kérdésektől amit úton-útfélen kap.A betegsége nem tartozik senkire,így csak hárít a Család.

Hát igen sajnos,mindenkinél van betegebb.Az MRKH szindrómánál is.Csak hát ugye,mindenkinek a maga baja a legsúlyosabb.

Sok sikert kívánok Neked,és egészséges babákat!

Szia!

2010. nov. 7. 19:45
 14/20 anonim ***** válasza:

Köszönöm, és a húgodnak is minden jót és kitartást kívánok:)

(És nagyon jó látni, hogy van itt olyan ember, aki képes beismerni, hogy hibázott. Sajnos ezen az oldalon ilyet még nem sokszor láttam)

2010. nov. 7. 20:16
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm én is Neked!
2010. nov. 7. 20:17
 16/20 anonim ***** válasza:

PCOS ( Policisztás ovárium szindróma )

Viszont nem kell elhinni mindent amit az interneten írnak: bajusszom sincs és elhízott sem vagyok :-)

Máskülönben ami a húgodnak van valóban ritka betegség, viszont kariotípusa 46,XX, tehát normális, a húgod nyugodtan érezheti magát nőnek és ezt neki is megmondhatod. Ha jól tudom akkor neki a nemi fejlődése is normális, tehát nem maradtak el a szokásos női szervek kifejlődése, de elnézést, ha tévedek.

Fontos volna, véleményem szerint, hogy megértesd vele, hogy ennél sokkal rosszabb betegség is érhette volna, neki az egyetlen hátránya, hogy nem lehet gyereke, de érdemes lenne elbeszélgetni vele a lehetőségeivel, amik az adoptálás, illetve a saját gyerek "képzése", csak ugye az egy másik nőben történne mesterséges úton.

Egy pszichológus is segíthetne a húgodnak, hogy lelkileg újra egyensúlyban legyen, viszont ti is kellő odafigyeléssel megvalósíthatjátok ezt.

Én nyilvánvalóan a kommunikációt mindenképpen javaslom, ez ilyenkor nagyon fontos a húgod számára

2010. nov. 7. 20:23
 17/20 anonim ***** válasza:

Közben még eszembe jutott, hogy a húgodnak lehetséges, sőt valószínű, hogy a hüvelye is kisebb az átlagnál. Erre létezik a műtéti beavatkozás lehetősége, viszont sok nő műanyag objektumok használatával is elérhetik a hüvely tágulását.

Ezt azért írtam le, mert szexuális élet terén gondot okozhat az átlagnál kisebb hüvely és az MRKH szindromának ez gyakori velejárója

2010. nov. 7. 20:34
 18/20 A kérdező kommentje:

Kedves EasyAnswers!

Köszönöm válaszod,és hogy megírtad a kérdésemre a választ.

Helyenként úgy érzem mintha orvos lennél,annyira értesz mindenhez!!!

Örülök,hogy ilyen pozitívan állsz hozzá az állapotodhoz!Meg mindenhez!Igen,tényleg nagyon sok férfi nem szeretne gyereket,vagy már mondjuk válás miatt eleve egy gyerekekkel keresnek Anyukát.Úgyhogy biztos semmi gondod nem lesz majd akkor ha megtalálod életed párját!

A húgom teljesen úgy néz ki mint egy másik egészséges nő,jól tudtad ezt is!Megértő a barátja és mivel a hüvelye tényleg nem teljes,a barátja félti a műtéttől,és hát ugye nem csak hüvelyen keresztül lehet a másiknak örömet okozni.Csak egy kisbaba jól jönne,mivel ha jól tudjuk ilyen esetben egészséges a petefészek,de a béranyaság nálunk tiltott.Csak azt nem értem,miért.

2010. nov. 7. 20:42
 19/20 anonim ***** válasza:

A rokonainkat nem, de a barátainkat mi választjuk.

Kicsit témáraszabva: a törvényeinket nem, de az utazásainkat mi választjuk. Arra akarok utalni, hogy Romániában törvényes a beavatkozás és számos magyarországi lakós utazik át például Bukarestbe, ahol van is egy klinika, amely elvégzi ezt a feladatot, amely számos európai országban illegális. Természetesen ez csak egy ötlet, viszont egy elfogadható módszer olyankor amikor nagyon kellene egy kisbaba, majd később a gyerek szempontjából is kevésbé megterhelőbb lesz felfogni ezt a dolgot, mint azt, hogy örökbefogadták (ez nem szabályszerű azonban, az adoptálást is rendkívül jól meglehet értetni a gyerekkel, ha egy kifinomult és megfelelő technikát alkalmazunk )

Románián kívül még vannak országok, ahol a béranyaság törvényes, én ezt említettem meg, mivel szomszédról van szó, de érthető, hogyha esetleg nem bíztok a romániai klinikákban

2010. nov. 7. 21:06
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves EasyAnswers!

Köszönöm válaszod!

Románia tényleg jó ötletnek tűnik,de sajnos pénzhiány miatt nem lenne kivitelezhető.Gondolom egy vagyon lehet.Meg bonyolultnak tűnhet az anyakönyvezés.Nem?De én is a saját gyermek mellett szavaznék,pont azért mert az örökbefogadott kicsiknél kitudja később mi várható?Betegség,stb.Jó tudom,ez saját gyereknél is rizikó.Hát nehéz dolog mindegyik,az biztos.A húgom párja nagyon szereti a gyerekeket,talán mégjobban mint a húgom.

Csodák pedig ilyen esetben nincsenek.

Szia!

2010. nov. 7. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!