Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Olyan lányokat nőket keresek,...

Olyan lányokat nőket keresek, akik soha nem menstruálnak betegség miatt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 16:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
Tessék, mi a problémád ?
2010. nov. 7. 16:55
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
Én kb félévente egyszer menstruálok. Az még megfelel?
2010. nov. 7. 17:08
 3/20 A kérdező kommentje:
Látom,két tudatlan ember tud csak válaszolni.MRKH szindrómáról nem is hallottatok?Gondoljátok hogy unalmamban tettem fel a kérdést?
2010. nov. 7. 17:11
 4/20 anonim ***** válasza:
72%

Második vagyok. Most miért vagyok tudatlan?

Nem az általad említett betegség az egyetlen, ami miatt nem menstruál egy nő. Nekem PCO szindrómám van egyébként, azért van csak félévente menzeszem.

Amúgy is, ha kifejezetten olyat keresel, akinek az a betegsége mint neked, mi a fenéért nem írtad ki a kérdésben?...

2010. nov. 7. 17:13
 5/20 A kérdező kommentje:

Kedves Második Válaszoló!

Köszönöm válaszod.

Ez a mondatod keserített el:

"Az még megfelel?"

Ugyanis én nem közvéleménykutatást,vagy népszámlálást végzek,csak érdeklődőm hányak járnak olyan cipőben.

A TURNER szindrómások sem menstruálnak.

Amúgy sajnállak a betegséged miatt.

2010. nov. 7. 17:21
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért kérdeztem, hogy az még megfelel-e, mert azt hittem, hogy vmi további kérdést szerettél volna feltenni.

És hogy olyan embernek a válasza is érdekel-e, aki nem teljesen felel meg a kritériumnak, vagy csak kifejezetten olyané, aki sosem menstruál.

És neked van vmi ilyen problémád?

2010. nov. 7. 17:26
 7/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Húgom szenved ilyen betegségben,és olyan emberkéket szerettem volna keresni,akik elmondják hogy milyen betegség miatt nincsen sohasem menstruációjuk,ezt lelkileg hogy élik meg,feltudják-e dolgozni,hogy pl.nem lehet gyerekük.

2010. nov. 7. 17:52
 8/20 A kérdező kommentje:

Kedves EasyAnswers !

Tessék,ez a kérdésem:

[link]

Látod,nem csak idióta kérdezők és idióta válaszolók írnak ide.

2010. nov. 7. 17:56
 9/20 A kérdező kommentje:

Kedves EasyAnswers!

Hűha,lehet hogy rosszul értelmeztem a mondatodat.Hiszen valószínű hogy Te is ilyen problémával küzdesz?Na mindegy,most már ezek után biztos nem fogsz válaszolni.Elnézést!

2010. nov. 7. 18:17
 10/20 anonim ***** válasza:

Csak vártam, hogy gyere rá magadtól, hogy félreértettél :-)

Nincs semmi gond, elvan nézve.

Namostmár, ami a kérdésedet illeti: minden ember más, tehát értelemszerűen egy élethelyzetet 2 ember különbözőképpen dolgoz fel.

Engem személy szerint nem befolyásolt és a jelenben sem befolyásol negatívan ez az állapot: nem érzem betegnek magam és nem tartom hátrányosnak sem a dolgot. Nálam a mentruálás nemlétezésén kívül nincs egyéb mellékhatás, amivel ez az állapot jár.

Véleményem szerint az egyetlen olyan pont amikor ez a téma lehet rizikós lesz, az majd akkor fog eljönni, amikor olyan párom lesz akivel majd komolyabb kapcsolatot fogok létesíteni. De ugyebár ekkor sem biztos semmi, hiszen számos férfi nem is akar gyereket.

Abban az esetben, ha mégis elengedhetetlen lenne a gyerek, maga az adoptálás gondolata engem nem rémiszt el.

Viszont, amint már az elején említettem, ez nagyon személyfüggő eset. Én nyitott vagyok sok dologra, ezért is talán könnyebb meglátnom a lehetőséget még a nehézségekben is, de tudom, hogy a legtöbb embert ez azért megviseli, főleg mivel a nők érzékenyebbek az ilyen dolgokra.

2010. nov. 7. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!