Megbízható normális nőgyógyász?
Mindegyikről vannak jó és rossz vélemények is. Nyilván azok veszik inkább a fáradtságok írni, akiknek rossz tapasztalatuk van. Na, meg az orvos is ember, nincs mindig jó napja, nem mindig ugyanolyan kedves.
Én máshova járok, de jár hozzá két ismerősöm. Ők elégedettek.
A Veress Endrében ritka taplók vannak, őszintén nem ajánlom... szerintem a Veress Endrében a nőgyógyászokat nagyon kerüld.
Szerintem a Lánc utcában csak Gelencsér Mária van, de én inkább mennék bármikor hozzá, mint a Veress Endrébe.
Ha jól tudom a MAV rendelőben dolgozik Szabó József, személyes tapasztalatom nincs vele, de róla csak jót hallottam.
Amúgy ennyivel ki is fújt az állami nőgyógyászat Pécsen. Veress Endrében van 3, Lánc utcában 1, Mávban 1 orvos. Én ezek közül még mindig csak a legvégső opcióban mennék a Veressbe.
Én inkább már magánba járok. Tudom, sokaknak nem opció, én se úszok pénzben, de a negatív tapasztalatok után inkább összekaparom magánra a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!