Hormontartalmú spirálokról vélemények?
Tablettát nem szeretnék szedni, mert brutál feledékeny vagyok, a spirál mellett gondolkozom.
Van már 2 gyerkőc, többet nem szeretnénk.
Előre senki nem tudja megmondani,Te hogy reagálsz rá.
Nekem a felhelyezés egyáltalán nem fájt, mint egy sima rákszűrés, annyit éreztem,csak tovább tartott. Màsnap este volt pár perces görcs, illetve a következő "menstruáció" előtt volt fura fájdalom.
Nekem alig volt olyan nap,hogy ne vérezzek, egyszer volt egyben 12 nap.
Egy év után nagyobbra lett cserélve, ezt azért már éreztem,de nem volt vészes a fájdalom. Ugyanùgy alig volt tiszta napom. 3 hónapot sem bírt ki, erős vérzés miatt kiesett enyhe görcs kíséretében.
Egyébként semmi egyéb mellékhatása nem volt, sőt, inkább pozitív dolgok: szép bőr, jó kedv, jobb szex, már amikor épp nem véreztem.
Àm nekem a vérzészavarom és miómáim miatt lett feltéve.
Mindenképpen adj neki esélyt, csak készülj sok sok türelemmel, mert akár 1 évig is káosz lehet 🙂
Kérdezz körbe patikákban, hol mennyibe kerül,mert akár 8-10 ezer huf különbség is lehet.
Az irodaházunkhoz közeli patikában vettem az utolsót, 10 % kedvezményt kaptam rá, mert ott dolgozom. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!