Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Perimenopauzában VAGIRUX...

Perimenopauzában VAGIRUX hormontartalmú hüvelytabletta használata érdekelne. Mik a tapasztalatok? Felírt a nőgyógyász egy 18 db-os adagot, de az elfogy hamar és nem rendelt vissza újabb adag miatt. Ilyen rövid ideig kell csak használni?

Figyelt kérdés

#VAGIRUX #hormontartalmú hüvelytabletta
aug. 1. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:

2 hétig naponta, utána heti 2x, ameddig szükség van rá. De amúgy ez le van írva a betegtájékoztatóban, csak el kellene olvasni.

"Mennyi tablettát kell alkalmaznia?

• Az első 2 hétben naponta egy hüvelytablettát alkalmazzon.

• Ezt követően hetente kétszer egy hüvelytablettát alkalmazzon. Az egyes adagok között 3-4 nap szünetet tartson."

aug. 1. 16:16
 2/5 A kérdező kommentje:

1.

Nem ezt kérdeztem, hanem azt hogy 1, mik a tapasztalatok a használattal kapcsolatban 2, 1 doboznyit (18 darabot) kell egy egész életben használni belőle, és ez mindent megold (meglepődnék)?

Egyébként elolvastam a teljes betegtájékoztatót, épp ezért kérdeztem azt követően, mivel nem kaptam választ a kételyeimre.

aug. 2. 07:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyilván nem, mivel addig használ, amíg alkalmazod…
aug. 2. 07:34
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as: Ez biztos? Nem lehet esetleg elnyújtott a hatása? A nőgyógyász 1 dobozzal írt fel, ami 1 havi adag, és azzal váltunk el, hogy fél év múlva kell visszamennem.Sajnos csak itthon vettem észre, hogy meddig elég ez a kúp, ezért nem tudtam ott rákérdezni. Meg amúgy is tolt kifele az ajtón, ahogy az sok állami rendelésen lenni szokott... Gyógyszertárban is kérdeztem, de nem tudják. Ezért tettem fel itt a kérdést azoknak célozva, akik ismerik, használják a kúpot, hogy náluk mi az alkalmazási időtartam. Valamint a hatások és tapasztalatok is érdekelnének.
aug. 3. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát 1 havi adag biztos nem fogja fél évre megoldani a gondot…
aug. 3. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!