Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 21 évesen mennyi esély van a...

21 évesen mennyi esély van a mellrákra?

Figyelt kérdés
2 hét múlva megyek nőgyógyászatra, most töltöttem a 21-et. A mellemben kitapintottam egy kemény, fájdalmatlan, jól mozgatható, hosszúkás csomót. Nagyon félek, hogy daganatos megbetegedés.

jan. 5. 09:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kevés rá az esély, de pl 27 éves barátnőm halt meg mellrákban. De nagyon ritka ebben az életkor.
jan. 5. 15:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Minimális, szinte nulla.
jan. 5. 16:57
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia

20 éves vagyok pont ugyan olyan "csomóm" van mint neked.

És pont énis holnap megyek uh-ra vele végre eljutok 2hónap után.

Te mikor mész reggel vagy délután?

Én 1óra után.

Kérlek írd majd meg hogy mit mondtak!! Drukkolok neked is ne legyen semmi baj

jan. 5. 23:32
 14/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Azt mondták, hogy 8x2,7 es 5x1,6 mm nagyságú csomók és jóindulatú fibroadenomanak néz ki. 6 hónaponta kontroll szükséges és azt mondták szövettan nem kell.

Akik jártasabbak a témában, ez mennyire számít nagynak? Tényleg nem szükséges rá szövettan? A doktor nő nem volt túl meggyőző, kicsit aggódóan mondta. 2 hetente önvizsgálat szükséges majd.

tegnapelőtt 07:52
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
14: Én két éve vettem észre. Magánban nekem sem mondtak semmi különöset. Gyorsan oda mentem, mert ott már másnapra volt időpont és nagyon megijedtem. Kontrollra már államiba járok. 6 havonta UH, évente mammográfia. Szövettant egy bizonyos méret felett csinálnak, vagy ha pl. növekszik az előző vizsgálathoz képest.
tegnapelőtt 08:57
 16/19 anonim ***** válasza:

13# vagyok

Az jo indulatu, enis most vagyok az orvosnal ://

tegnapelőtt 13:22
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 neked mit mondtak?
tegnapelőtt 13:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Semmit nem talaltak konkretan. Mirigyek
tegnapelőtt 14:36
 19/19 Senior Séf ***** válasza:
24%
Alig valamicske.
tegnap 18:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!