21 évesen mennyi esély van a mellrákra?
Figyelt kérdés
2 hét múlva megyek nőgyógyászatra, most töltöttem a 21-et. A mellemben kitapintottam egy kemény, fájdalmatlan, jól mozgatható, hosszúkás csomót. Nagyon félek, hogy daganatos megbetegedés.jan. 5. 09:59
11/19 anonim válasza:
Kevés rá az esély, de pl 27 éves barátnőm halt meg mellrákban. De nagyon ritka ebben az életkor.
13/19 anonim válasza:
Szia
20 éves vagyok pont ugyan olyan "csomóm" van mint neked.
És pont énis holnap megyek uh-ra vele végre eljutok 2hónap után.
Te mikor mész reggel vagy délután?
Én 1óra után.
Kérlek írd majd meg hogy mit mondtak!! Drukkolok neked is ne legyen semmi baj
14/19 A kérdező kommentje:
Szia!
Azt mondták, hogy 8x2,7 es 5x1,6 mm nagyságú csomók és jóindulatú fibroadenomanak néz ki. 6 hónaponta kontroll szükséges és azt mondták szövettan nem kell.
Akik jártasabbak a témában, ez mennyire számít nagynak? Tényleg nem szükséges rá szövettan? A doktor nő nem volt túl meggyőző, kicsit aggódóan mondta. 2 hetente önvizsgálat szükséges majd.
tegnapelőtt 07:52
15/19 anonim válasza:
14: Én két éve vettem észre. Magánban nekem sem mondtak semmi különöset. Gyorsan oda mentem, mert ott már másnapra volt időpont és nagyon megijedtem. Kontrollra már államiba járok. 6 havonta UH, évente mammográfia. Szövettant egy bizonyos méret felett csinálnak, vagy ha pl. növekszik az előző vizsgálathoz képest.
16/19 anonim válasza:
13# vagyok
Az jo indulatu, enis most vagyok az orvosnal ://
17/19 A kérdező kommentje:
#16 neked mit mondtak?
tegnapelőtt 13:52
18/19 anonim válasza:
Semmit nem talaltak konkretan. Mirigyek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!