Mit tegyek? 21 éves lány vagyok 39 kg körül, bele akarnék kezdeni hízókúrába de ahogy egy kicsit többet eszek a megszokottnál, felgyorsul az anyagcserém és puffadok engem ez nagyon zavar. Van orvosra szükség vagy van esetleg más is így rajtam kívül?
Nem azért puffadsz, hanem mert alultáplált vagy. Teljesen normális, egyél, és elmúlik.
Tudom, én 40 kilóról kezdtem a dolgot, ne tudd meg... Minden étkezés után kvázi meghaltam, de ez OK!!!
Ez van, előbb utóbb megszokja az ételt, és nem fogsz puffadni.
A dietetikusról csak annyit, hogy nekem spec írt egy 1100 kalóriás "állandó" étrendet, majd lebszott, hogy miért nem híztam semmit 2,5 hónap alatt.
Mondjuk mert 1100 kalória az egy kétévesnek elég?
Szóval onnantól megoldottam magamnak az evést, és visszaszedtem magam 54 kilóra.
Nem puffadok, nincs hasmenésem, sem székrekedésem, mint a recovery elején, teljesen OK az emésztésem.
Csak ENNI KELL. :)
Ja és ne bele akarj kezdeni, hanem ülj le, és egyél. Másképpen nem megy, akkor is, hogyha fizikálisan kényelmetlen.
A kórházban nem fogják megkérdezni, puffadsz-e, hanem leültetnek és megeszed azt, amit eléd tettek, ha szrul vagy, ha nem.
Ezt ne várd meg, és a súlyod alapján, hacsak nem 135 cm vagy, lassan kórházba kerülhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!