Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rákszűrés vagy UH kellemetlene...

Rákszűrés vagy UH kellemetlenebb ill. szüzen kell hüvelyi UH?

Figyelt kérdés
jan. 1. 15:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

10

Az ember ilyen helyre, ilyen vizsgálatra nem megy szívesen. Ha nincs probléma, akkor pláne nem.

jan. 2. 12:52
 12/22 anonim ***** válasza:

9

"Amúgy pont azért kellemetlen mert az emberek félnek"

Nem azért kellemetlen, mert az ember fél. A fogorvos sem azért fáj, mert "félek". Azért fáj, mert alapvetően fájdalmas.

A nőgyógyászati meg azért kellemetlen, mert alapjában az az egész szitu: végtelenül kellemetlen, és megalázó így kitárulkozni egy idegen előtt.

jan. 2. 12:54
 13/22 anonim ***** válasza:
Az a megalázó, ha 2 büdös bácsi szendvicsben tépi a tested, kevés pénzért cserébe.
jan. 2. 19:21
 14/22 anonim ***** válasza:

13

Biztosan így van, nincs tapasztalatom...

Nekem az is megalázó lenne, ha egy idegen matatna az intim testrészeimben...

jan. 2. 19:35
 15/22 anonim ***** válasza:

#14 voltál te már prosztata vizsgálaton? Na az a megalazó, főleg ha ott van a középkorú tesznyedt (dagi) asszisztensnő is, aki premier plain látja ahogy áll a zászló, miközben a doktorBÁCSI (mert legalább 90% faszi, és ez se lehet véletlen) a végbeledben matat hátulról.

Ave St. János Kórház - urológiai

Hiába mondod, hogy nem élvezed. Senki nem hiszi el, mert úgy áll közben a farkad, mintha egy sportegyetem női öltözőjében lennél, úszás óra után.

jan. 2. 20:39
 16/22 anonim ***** válasza:

15

Nem, nem voltam, és ilyen megaláztatásnak nem is fogom kitenni magam. Pont erről írtam eddig.

jan. 2. 20:47
 17/22 anonim ***** válasza:

Oké, akkor meg lehet halni prosztatarákban, előtte lehet szenvedni 8-10 évet katéterrel, műtéttel, sugárkezeléssel és operációval. Mindezt mondjuk 55 évesen.

Akkor magad alá fogsz csinálni, és pelenkázni fognak. Na szerintem AZ MÁR TÉNYLEG megalázó.

jan. 2. 22:28
 18/22 anonim ***** válasza:

17

Te egy szélsőséget írtál most le. Ami valóban tragikus és megalázó. Szerencsére az embereknek csak egy nagyon kis százaléka esik ebbe bele. Én bízom benne, hogy nem fogok.

jan. 3. 10:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Oké, de ha fiu vagy, akkor miért riogatod itt a csajokat? Ennyire hogy lehetsz felelőtlen gyerek???
jan. 3. 11:33
 20/22 anonim ***** válasza:

19

Ugyan az a véleményem mindkét fajta vizsgálatról. És az, hogy miből áll egy-egy ilyen vizsgálat, az nem riogatás, hanem a tények. Ha tehetném, mindenkit lebeszélnék róla.

jan. 3. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!