Rákszűrés vagy UH kellemetlenebb ill. szüzen kell hüvelyi UH?
10
Az ember ilyen helyre, ilyen vizsgálatra nem megy szívesen. Ha nincs probléma, akkor pláne nem.
9
"Amúgy pont azért kellemetlen mert az emberek félnek"
Nem azért kellemetlen, mert az ember fél. A fogorvos sem azért fáj, mert "félek". Azért fáj, mert alapvetően fájdalmas.
A nőgyógyászati meg azért kellemetlen, mert alapjában az az egész szitu: végtelenül kellemetlen, és megalázó így kitárulkozni egy idegen előtt.
13
Biztosan így van, nincs tapasztalatom...
Nekem az is megalázó lenne, ha egy idegen matatna az intim testrészeimben...
#14 voltál te már prosztata vizsgálaton? Na az a megalazó, főleg ha ott van a középkorú tesznyedt (dagi) asszisztensnő is, aki premier plain látja ahogy áll a zászló, miközben a doktorBÁCSI (mert legalább 90% faszi, és ez se lehet véletlen) a végbeledben matat hátulról.
Ave St. János Kórház - urológiai
Hiába mondod, hogy nem élvezed. Senki nem hiszi el, mert úgy áll közben a farkad, mintha egy sportegyetem női öltözőjében lennél, úszás óra után.
15
Nem, nem voltam, és ilyen megaláztatásnak nem is fogom kitenni magam. Pont erről írtam eddig.
Oké, akkor meg lehet halni prosztatarákban, előtte lehet szenvedni 8-10 évet katéterrel, műtéttel, sugárkezeléssel és operációval. Mindezt mondjuk 55 évesen.
Akkor magad alá fogsz csinálni, és pelenkázni fognak. Na szerintem AZ MÁR TÉNYLEG megalázó.
17
Te egy szélsőséget írtál most le. Ami valóban tragikus és megalázó. Szerencsére az embereknek csak egy nagyon kis százaléka esik ebbe bele. Én bízom benne, hogy nem fogok.
19
Ugyan az a véleményem mindkét fajta vizsgálatról. És az, hogy miből áll egy-egy ilyen vizsgálat, az nem riogatás, hanem a tények. Ha tehetném, mindenkit lebeszélnék róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!