Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Van egy szakálas agámám...

Van egy szakálas agámám hetekóta nem kakilt és nem evett. Mitől van ez? Ez normàlis vagy vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Fürdetve van. Kap zöldet is és eleséget állatot is. De semmi. Kezdek aggódni. Azt hittem ezt azért csinálja mert megy aludni. De kezdek aggódni.

dec. 29. 10:31
 1/4 anonim válasza:
100%
Hetek óta? És még nem beszéltél orvossal?!
dec. 29. 13:14
 2/4 kutyafule4 ***** válasza:
B+ csak most kezdesz aggódni? Fingom sincs az állatról, de HETEK óta nincs bemenet meg kimenet? Taka a dokihoz...
dec. 29. 15:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Beszéltem orvossal. Tegnap is. Sokan mondták aludni fog. Aludt is pár hétig. Holnap viszem orvoshoz. Ha ma sem ürit. Tegnap kezdett el enni meg inni. Fingom azért nincs mert erről pl semmit sem írnak sehol, h hibárnáció után mennyi idő mire üritenek. Első ilyen állatunk . Higgyétek el mindennek utànna olvast utánna kérdeztem . De erről az üritésről sehol semmit nem írnak. Még videókban sem beszélnek róla.
tegnapelőtt 10:30
 4/4 A kérdező kommentje:
2-es ha nem értesz a hüllőkhöz akkor minek írsz ide, ha tanácsot nem tudsz adni. Csak flegmázni!
tegnapelőtt 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!