Miért nem nő a szakálam?
Figyelt kérdés
Kb:4,5cm hosszú. És nem nő tovább.
Mit kéne tennem hogy hosszabb legyen?
2018. aug. 7. 00:24
1/8 anonim válasza:
A ricinus olaj szőrzet növesztő hatású. Pár száz forint a patikában. Ha azzal bekened a tövét, akkor elvileg meg kell hogy nőjön.
2/8 anonim válasza:
Először is: szakáLL. 2 L. Tanuld meg.
Másodszor: ennél undorítóbbat el se tudok képzelni, mint a mostani "divat".
Komoly hányinger.
Nekem csak az ápolt, szépen borotvált férfifej tetszik, a borostás, vagy a szőrös, az a legundormányabb!!!
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem neked akarok tetszeni 2. Amúgy köszi az utálkozó semmit sem segitő izét amit válasz helyett írtál.
2018. aug. 7. 00:38
4/8 anonim válasza:
Van egy mód, de szerintem neked az nem opció. Elvileg ha rendszeresen nyírod, egyre erősebb és nagyobb lesz. De gondolom nem akarsz várni addig amíg újra kinő. (Hajrá szakállasok! :D)
5/8 anonim válasza:
# 2/3
Aztán kit érdekel, neked mi tetszik?! Vajon a te pnád mennyire simára borotvált? Ha az esti programod, hogy itt vagy önkéntes nyelvtan tanár és bunkó, akkor valószínűleg férfi sincs, akiért érdemes leborotválnod a száraz pnádat!
Kérdező!
Használj olajokat, mint az argán, olíva, ricinus. Vagy kókuszzsírt.
Esetleg vannak szakállápoló kozmetikumok:
De én a Müllerben is láttam szakállápoló kozmetikumokat, kb. 2-3 ezer ft. összegben.
6/8 anonim válasza:
DM-be tudsz venni Das Gesunde Plus Haar Vital-t kb 800 forint és jó hajnövesztésre, szakállra.
7/8 anonim válasza:
Az életkorodat ugyan nem lehet tudni, de a szőrszálak szinte folyamatosan nőnek, míg a szabad vég kophat, ami vékony szálak esetében jelentős mértékű is lehet. Mivel az életkor előre haladásával az arcszőrzet megerősödik, ezért, ha fiatal vagy, akkor csak az idő segít.
8/8 A kérdező kommentje:
Napraforgó,argán,jojoba,mandula olajok is jók?
2018. aug. 27. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!