Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lipschütz fekélyem van,hogy...

Lipschütz fekélyem van,hogy csillapithatom a fajdalmat?

Figyelt kérdés

Tegnap elott felfedeztem alul egy sebet,fajt nagyon,elmentem nogyogyaszhoz tegnap es ezt allapitotta meg.

Azt mondta fertotlenitsem es szedjek fajdalomcsillapitot aztan egyszer el fog mulni.

Nagyon faj,de latom mar a gyogyulast.Hogyan gyorsithatnam megis a gyogyulasi folyamatot,es hogy csillapithatnam a fajdalmam?(nem fertozo)15vagyok es pont ebben a korban az influenza szovodmenye lehet(beteg is vagyok sajnos)

#nemi szerv #fájdalom #fekély #nőgyógyász #Lipschütz fekély #Lipschütz
dec. 27. 11:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Hogyan kezelhető a Lipschütz-fekély?

Mivel a betegség oka ismeretlen, és a fekélyek maguktól, spontán gyógyulnak, a terápia általában csak támogató jellegű, vagyis a tünetek enyhítését célozza. A javasolt gyógymódok között találhatjuk a fájdalomcsillapító, érzéstelenítő kenőcsöket, az összehúzó és fertőtlenítő ülőfürdőket. A felülfertőződések ellen antibiotikumokat javasolhat a kezelőorvos. Az érintett területet óvni kell mindenféle irritációtól, így nem ajánlott sem a szoros, műszálas anyagból készült ruhadarabok viselése, sem pedig az illatosított tusfürdők, szappanok vagy betétek használata.

dec. 27. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!