Hogy néz ki egy általános nőgyógyászati vizsgálat?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran ajánlott járni és hány éves kortól? Mit vizsgálnak ilyenkor és milyen eszközökkel?tegnap 20:02
1/1 anonim válasza:
Minket az osztállyal elvitt az ofő egyszer a középiskolai évek alatt egy dokihoz, de mondta a doki, hogy amíg szűzek vagyunk, nincs vizsgálat, ha kérdés van, arra persze válaszol. Prevenciós céllal mentünk. Én később akkor mentem, mikor már fogamzásgátló kellett. Semmi tipitapi nem volt, utána években sem, csak rákszűrés (nem fáj, mire kényelembe helyeztem magam már szállhatok is le). Nő és férfi nődokik is vannak, nekem mindkettővel csak jó tapasztalatom volt. Azóta már van két gyermekem, sose volt kellemetlen élményem, gyorsak, tapintatosak és óvatosak voltak az orvosaim. Lombik baba a kisebbik, szóval 1001 vizsgálat, és uh stb volt, semmi nem volt gáz. Olyanhoz menj, akit mások is jószívvel ajánlanak. Vannak azért hülye dokik is. Én arra is figyelni szoktam, hogy helyezkedik el a szék, ne rányissák az ajtót ugye. Vagy vetkőzni legyen öltözős rész, és ne többen legyünk bent egyszerre (régen voltak ilyen dolgok, hogy leszarták a személyiségi jogokat). Én mindig tunikában megyek orvoshoz, bugyi le, de akkor is takar mindent a ruhám míg felmászok a székbe. Ott a doki gyorsan kenetet vesz, aztán már mondja is h mehetek :) És utána öltözök és megbeszéljük amit meg kell. Ilyen rákszűrés évente van. Ha csak fogamzásgátlót íratnál, akkor ahhoz nem lesz mindig vizsgálat. Ha pedig problémád van, annak megfelelően fog cselekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!