Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi tartozik egy általános...

Mi tartozik egy általános nőgyógyászati vizsgálatba?

Figyelt kérdés
Érdemes magánhoz menni?
2022. febr. 8. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Évente egyszer érdemes rákszűrésre járni, amennyiben szexuális életet élsz. Én mindig magánba mentem, mert róluk volt ismerősöktől/ családtagoktól tapasztalat, vélemény. Sztk-ban könnyű kifogni egy-egy bunkóbb orvost sajnos. Nálam eddig ilyen volt egy általános vizsgálat. Bemegyek, elmondom hogy az éves szűrésre jöttem, a doki megkérdezi hogy van-e bármilyen panaszom vagy valami amiről beszélni szeretnék, aztán egy paraván mögött alulról levetkőzöm, felfekszem egy nagyon kényelmetlen pozícióba a vizsgálóágyra, először kézzel szokott megvizsgálni, belülről és kívülről is, megtapogatja a hasam, utána jön a kacsa a legrosszabb érzés az egészben (számomra), ha ez megvan akkor kenetvétel (pár pillanat az egész,én nem igazán szoktam érezni). Majd meg is ultrahangoz, hüvelyi uh és a veséimet is meg szokta nézni, nem tudom máshol ez beletartozik-e. Ennyi, nem hosszabb pár percnél.:)
2022. febr. 8. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

1

Utálatos dolog; belegondolni is rossz.

2022. febr. 8. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

Az, de az egészségünk érdekében ki lehet bírni ez az 5 percet évente egyszer:) senkinek sem kellemes érzés szerintem

1.voltam

2022. febr. 8. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

És nem mondta a fütyi h szűkebb vagy mint anyud?

2022. febr. 12. 00:48
 5/5 anonim ***** válasza:

4

???

2022. febr. 12. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!