Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCOS gyanus vagyok es ezeket...

PCOS gyanus vagyok es ezeket az ertekeket latom eddig, ezek alapjan mit lehet mondani?

Figyelt kérdés
AMH:8.3,progesteron 0.6 (21.napon es 28 napra megjott). Megyek vissza az endokrinologushoz par het mulva. Nagyon rossz hangulatingadozasaim is vannak, ez is lehet hormonok miatt + aknem is egyre rosszabb. Tenyleg csak a sport a megoldas? A hangulatingadozasrol es a szorongasrol van ertelme beszelni az orvosnak? Bmi normal felso reszeben van. Azt erzem, hogy mindenre csak legyintenek, megmondjak hogy sport vagy neznek, hogy miert nem szedek fogamzasgatlot.

dec. 26. 01:08
 1/3 anonim válasza:

Ehhez még nagyon sok értéket kell nezetni, ez csak a petesejt rezervàt mutatja ami rendben van, a progeszteron pedig h nem volt peteérésed.

Kell Lh-Fsh, prolaktin, osztradiol és én nezetnék egy 3 pontos cukor és inzulin terhelést. Mit mutat az ultrahang kép? Cisztàs?

És ha ez mind megvan egy jó endokrinologushoz mennyél. A kezelés az értékektől függ

Metformin, egészséges étkezés cukor és fehér Liszt nélkül és heti 2-3-4 alkalmi mozgás. Hidd el nehéz bele kezdeni de nem olyan borzaszto. Vannak sok cukormentes dolgok, főleg ott Magyaroszágon, szóval csak receptek kellenek hozza és továbbra is jókat ehetsz

dec. 26. 12:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Cukorterhelest is csinaltak, a tobbit is felirta az orvos amiket emlitettel, de nem kaptam meg az ertekeket. Inzulin: 10.9,46.5,23.4...es ezen csak a sport meg az etkezes tud segiteni?
dec. 26. 13:17
 3/3 SAMpernatural ***** válasza:

Szia!

Ahogy mondod, ezen az étrend, sport (súlyokkal főképp) tud segíteni. Ezek mellett a stresszkezelés is nagyon fontos, mondjuk a naplózás. De tudok ajánlani facebook csoportot és instagramm oldalakat is a témában amennyiben nyitott vagy ezekre.

Legfontosabb, hogy ne keseredj el, és legyen melletted valaki aki tud támogatni, vagy csak meghallgatni; és tudja a hangulatingadozásod kezelni...

jan. 8. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!