Lányok!Egy elég komoly kérdéssel fordulnék hozzátok!Endometriózis?
November elején, lassan 2hónapja, nekem úgy jött meg, hogy ömlött belőlem a vér.Fél óra alatt fél liter vért vesztettem, el is ájultam, mentő vitt kórházba.Rá pár órára kiengedtek, mert jobban lettem, elállt a vérzés, a labor sem mutatott semmi negatívat.A diagnózis egyszeri bő vérzés lett.Vetélés és társai teljesen kizárva, mivel nem voltam terhes, pedig a nőgyógyászok az elején még arra gondoltak.
Nekem azóta 3hete meg kellett volna jönnie, az endometriumom 9mm.De egyszerűen semmi.A vérzés óta 1x volt aktusom a párommal már 1honapja, szóval csináltam egy tesztet ne adj isten bebaszott volna a gebasz, de negatív, ultrahangra is heti szinten járok, az sem mutat semmi gyanút arra hogy teherbe estem volna.Az orvos valami “csókolózó petefészkekről” beszélt, de nem tudta biztosan megállapítani, csak azt hogy szerinte le van tapadva a petefészkem, meg endometriózis is szóba került.Esetleg valaki találkozott már ilyesmivel?Kezdek eléggé aggódni, és nagyon sokat idegeskedek ezen.Interneten nem sokmindent találtam ezzel kapcsolatban!
Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!