Van egy csomó a mellemben, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval tegnap vettem észre, hogy a mellem felső részénél van egy baromi nagy csomó, mozgatható nem fáj, viszont ma a semmiből belehasított, kemény is ráadásul, a menstruációm pedig szintén tegnap jött meg, ha van lehetséges összefüggés, nagyon félek a ráktól… 21Ldec. 21. 01:18
11/26 anonim válasza:
Nyirok szokott megduzzadni ha gyengébb az immunrendszered, betegesebb vagy.
Nem kell a legrosszabbra gondolni, tessék pihenni, magadra gondolni, egészséges értelemben "önzőnek" lenni, NEM-et mondani ha kell!
A rákos emberek többnyire pont erre nem képesek!
Mindig "JÓK" akarnak lenni, a környezetüknek megfelelni!
Gondolj erre a számra, ha félsz!
12/26 anonim válasza:
#8-as válaszra reagálva: Döntsd el mi a fontos. Egyik döntéssel elbúcsúzhatsz egyik cicidtől
13/26 anonim válasza:
Senki sem irta, hogy szajha vagy szexmunkás vagy. Csak azt, hogy ostoba vagy, ha nem mész orvoshoz. Egy begyulladt mirigy is okozhat olyan elváltozást, aminek mastectomia a vége. Talán olyan helyen vagy, ahol inkább hagyják meghalni, ha pl. valaki szívinfarktust kap???? Ne röhögtess.
14/26 A kérdező kommentje:
13-as A gucci táska a körömlakk meg a iphone elég erős célzás volt a szajhaságra! Erkölcsös ember vagyok, nem fiatal rúdtáncos!
dec. 21. 19:17
15/26 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣
A gucci táska a körömlakk meg az iphone NEM a szajhaság jelzője.
Vagy nem is tudom... Rogán Tóni felesége, vagy a volt köztársasági elnök asszony és még vagy tízezer egyéb nő szajha és/vagy rúdtáncos lenne...? 🤣🤣🤣🤣🤣
16/26 A kérdező kommentje:
15-ös, IGEN!!!!!!!
dec. 22. 01:14
17/26 anonim válasza:
Szia. Én 20 éves vagyok, nekem is ott
Egy kemény, nem annyira jól körülhatárolható de oválisnak érzem hosszúkásnak
Én jövőhónap elején megyek ultrahangra vele. Borzasztóan félek énis..
19/26 A kérdező kommentje:
17-es majd szólj hogy mit mondtak, kitartást!!!!
dec. 27. 00:59
20/26 A kérdező kommentje:
18-as december 20
dec. 27. 00:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!