Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van egy csomó a mellemben,...

Van egy csomó a mellemben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap vettem észre, hogy a mellem felső részénél van egy baromi nagy csomó, mozgatható nem fáj, viszont ma a semmiből belehasított, kemény is ráadásul, a menstruációm pedig szintén tegnap jött meg, ha van lehetséges összefüggés, nagyon félek a ráktól… 21L
dec. 21. 01:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%
Menj orvoshoz.
dec. 21. 01:25
 2/26 A kérdező kommentje:
Nyilván azért ide írtam a kérdést mert nem tudok elmenni orvoshoz azonnal
dec. 21. 01:46
 3/26 anonim ***** válasza:
79%
Tessék orvoshoz menni. Fogamzásgátlót szedtél?
dec. 21. 02:00
 4/26 A kérdező kommentje:
Igen, szedtem, de már abbahagytam
dec. 21. 02:27
 5/26 anonim ***** válasza:
62%
Ááááá, dehogy, nem is fontos, hogy orvoshoz menj mielőbb. De kérlek, legalább írj egy végrendeletet két tanú aláírásával, hogy kire hagyod az ájfónodat meg a körömlakkodat meg a gucci táskádat.
dec. 21. 02:31
 6/26 anonim ***** válasza:
Lehet a menstruáció miatt is, lehet begyulladt mirigy. Ne gondolj a legrosszabbra!
dec. 21. 04:38
 7/26 anonim ***** válasza:
Nekem is volt kamasz koromban. 14 évesen. Fiú vagyok. Nem volt semmi baj. Kamaszkorban előfordul.
dec. 21. 07:35
 8/26 A kérdező kommentje:
5-ös nem vagyok szajha, nem azért nem megyek orvoshoz mert nem akarok, hanem mert nem tudok, éjszakás vagyok és külföldön dolgozok, a cég még karácsonykor sem enged haza, tök nagy sz0pás nem? A közeljövőben megyek haza, de azt nem tudni hogy január e, vagy februàr, addig ki kéne húznom. Itt elég nagy macera az orvoshoz járás, nem nagyon szeretném ezt is ecsetelni, de 60 kilométeres körzetben nagyon orvos sincs, az autóról meg még nem is beszéltem, hogy az sincs, vonatállomás meg elég messze van, a nyelvet meg nem beszélem jól, de ha érdekel, a melómat jól csinálom, ja és csak elakartam mondani, hogy nem vagyok sz3xmunkàs, kemény fizikai munkàt vègzek, 56 kilósan, vàltott műszakba. Anyagilag jól állok de minden létező izület tönkrement a testembe a munka miatt, gucci táskám nincs, körömlakkom sincs, ájfosom az van, szar az aksija, nem működik a lehalkító gomb 3 éves telefon, de nem veszek újat. De kérésedre a végrendeletemet megírom.
dec. 21. 10:19
 9/26 A kérdező kommentje:
7-es köszi a vàlaszt, de màr nem vagyok kamasz, 21 vagyok, nők esetében sokkal több a mellrák kockázata, de igen, igazad van, elég ritka fiatalabb korban egy rák kialakulása
dec. 21. 10:22
 10/26 A kérdező kommentje:
6-os köszönöm!!
dec. 21. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!