Valószínűleg PCOS-em van. Sziasztok PCOS - kapcsolatban ( aki már jártasab a témában /vagy esetleg hatásos volt neki akármilyen gyogyszer kezelés milyen gyógymódok vannak / alkalmasak ? nagyon kétségbe estem -
Figyelt kérdés
17 éves vagyok ma voltam először nőgyógyászati vizsgálaton csak a hasamat vizsgálta meg az orvos - hasi ultrahangot csinalt ( nem élek nemi életet sz*z vagyok / ) - Megállapította azt , hogy lehetséges gyanús hogy PCOS van - El küldöt vérvételre beutalóra és majd akor kiderül hogy PCOS van e . - a menstruaciom 3 4 napján csinálják vérvételt - a doki az mondta hogy majd tud adni gyogyszert ere hogy kezelni tudjuk és ne agodjak - evileg fogamzásgátló de nem tudom hogy ez jo lenne e ? Mert sokaknak csak eltünteti a tüteteket de nem szűnnek meg és ha abba hagyod a szedését csak midnen roszab lesz - —/ A fogamzasgatlo nem oldja meg, legfeljebb elfedi/megallitja ideiglenesen a problemat. 🙁 - nem is szeretnek szedni fogamzásgátlót mert nagyon sok rosz hatása van és sokan írtak hogy sokaknak a fogamzasgátló miat nem is lehet gyereke amikor már szeretnének anyira tökre teszi a hormonrendszeredet / mas gyogyszer valami mas gyógymód esetleg ? - vagy a fogamzásgátló valakinek hatásos volt - problémat okoz ? lattam hogy sokan azt mondjak hogy az endokrinológus Jóban foglalkozna ezzel nem tudom érdemesebb lenne el menni -tegnap 23:35
1/1 anonim válasza:
A fogamzásgátló valóban nem megoldás. Mik a tüneteid? Minden pici részletet leírhatsz, nem kell kicsillagozni mint a szüzességet se kellett volna 😉
Bocsáss meg, de rá kell kérdeznem: Milyen magas vagy, és mennyi a súlyod? A rendszeres sport és helyes étrend tud segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!