Valószínűleg PCOS-em van. Sziasztok PCOS - kapcsolatban ( aki már jártasab a témában /vagy esetleg hatásos volt neki akármilyen gyogyszer kezelés milyen gyógymódok vannak / alkalmasak ? nagyon kétségbe estem -
A fogamzásgátló valóban nem megoldás. Mik a tüneteid? Minden pici részletet leírhatsz, nem kell kicsillagozni mint a szüzességet se kellett volna 😉
Bocsáss meg, de rá kell kérdeznem: Milyen magas vagy, és mennyi a súlyod? A rendszeres sport és helyes étrend tud segíteni
Tüneteim: - Egyszer rendszeres máskor rendszertelen menstruacio most majdnem 1 honapot késet - Nagyon fájdalmas mentruacio és nagy menyisegű vér - hoszu ideig tarto 1 hétig tart - , mostanában valamiért hamarab vége van de ugyan olyna fajdalmas és nagy menyisegű vér jön nappal ra is estéji betétet kel használom, - Erős menstruáció görcsökkel - vérzés előtti és alatti alhasi fájdalmak - pattanásos zsíros aknés bőr , zsíros korpas haj - hasra lokalizálódó túlsúly, elhízás- hízás arcban és hasnal
- barna foltok a térdemnél könyökömnél - erős szőrzet - állandó fáradtság, főként délelőtt , viszont este anyi energiam van, - hirtelen hőhullámok- éddeség szénhidrát uttani sovargas , még étkezés utan is - hiába eszek éhes maradok utana , puffadás szinte minden étkezés után- akár menyit alszok úgyis fárdat vagyok reggel , folyton fáradt vagyok és sokszor ugy elaudnék , faradékonysag , hajhullás , és nagyon erős fejfájás - nagyabol ezek - az orvosi lapon az Uh kép pcos gyanúját felveti- hormonprofil szakvizsgalat javasolt a ciklus 2 3 napján max 5 napig . Testmagasság : 162 cm kb testsuly 62 , de ebben nem vagyok biztos mert már rég mertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!