Magánnőgyógyász miért kért el teljes összeget amikor nem is vette le a rákszűrést(pedig azért mentem)?
A megszólalni képtelen emberek miért nem mennek traumafeldolgozásra, hogy azoktól kérdezzék meg a dolgokat, akiktől kellene? Mi az oka annak, hogy nem tőle kérdezed? Félsz? Mitől?
Erre a válasz legőszintébben az, hogy kérdezd meg tőle, mert nem tudom, hogy miért nem vette le a rákszűrést, honnan a francból tudjam?
Biztos, hogy nem vette le, nem lehet, hogy csak te nem vetted észre?
Ha már ott észlelted, hogy kimaradt, akkor miért nem szóltál rögtön?
Néma gyereknek...
14:16
A doktor mondta hogy nem veszi le mert lát méhszájsebet és ezért felesleges.Ő mondta, nem én találtam ki és ennyi évessen minden évben eljárt rákszűrésre megtudom állapítani én is mit tesz és mit nem!!!
"mondta hogy nem veszi le mert lát méhszájsebet és ezért felesleges"
Alapból fontos lenne rendszeres szűrővizsgálat tünetmentesen, de ha ráadásul látott is méhszájsebet, akkor még inkább indokolt lett volna.
Vagy az akartad esetleg írni, hogy "nem látott méhszájsebet"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!