Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Magánnőgyógyász miért kért el...

Magánnőgyógyász miért kért el teljes összeget amikor nem is vette le a rákszűrést(pedig azért mentem)?

Figyelt kérdés
dec. 19. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Mert szereti a pénzt.
dec. 19. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

A megszólalni képtelen emberek miért nem mennek traumafeldolgozásra, hogy azoktól kérdezzék meg a dolgokat, akiktől kellene? Mi az oka annak, hogy nem tőle kérdezed? Félsz? Mitől?

Erre a válasz legőszintébben az, hogy kérdezd meg tőle, mert nem tudom, hogy miért nem vette le a rákszűrést, honnan a francból tudjam?

dec. 19. 09:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hivd fel a rendelot es kerdezd meg. Lehet tevedes tortent, de az is lehet, hogy direkt volt, tokmindegy, de ha nem szolsz rola, nem fogja oket erdekelni.
dec. 19. 09:52
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Biztos, hogy nem vette le, nem lehet, hogy csak te nem vetted észre?

Ha már ott észlelted, hogy kimaradt, akkor miért nem szóltál rögtön?

Néma gyereknek...

dec. 19. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
35%
Pénzéhes, mint a többi
dec. 19. 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem vette le???
dec. 19. 14:16
 7/10 A kérdező kommentje:

14:16

A doktor mondta hogy nem veszi le mert lát méhszájsebet és ezért felesleges.Ő mondta, nem én találtam ki és ennyi évessen minden évben eljárt rákszűrésre megtudom állapítani én is mit tesz és mit nem!!!

dec. 19. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:

"mondta hogy nem veszi le mert lát méhszájsebet és ezért felesleges"

Alapból fontos lenne rendszeres szűrővizsgálat tünetmentesen, de ha ráadásul látott is méhszájsebet, akkor még inkább indokolt lett volna.

Vagy az akartad esetleg írni, hogy "nem látott méhszájsebet"?

dec. 19. 19:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Látta a méhszájsebet,azt mondta nem is veszi le mert rossz cito eredmény lenne!
dec. 19. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor valami kezelést ajánlott, a rákszűrés előtt? Jó lenne, ha kicsit többet tudnánk, mielőtt találgatunk.
dec. 19. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!