Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati rákszűrést...

Nőgyógyászati rákszűrést akkor is kérhetek, ha még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ideje fájdalmaim vannak, illetve valamelyik nap egy csomót is találtam a nemiszervemben, ezért szeretnék elmenni egy átfogó vizsgálatra: bimanuális vizsgálat, hüvelyi ultrahang, rákszűrés. Korábban is voltam egy orvosnál, viszont ő ránézés alapján megállapította, hogy rendben vagyok,rákszűrést a szüzességem miatt nem végzett. Ez a csomó viszont nagyon aggaszt, illetve fájdalommal is jár,ezért szeretném kivizsgáltatni. Ha másik orvoshoz megyek el, ott van esély, hogy elvégzik a szűrést? Ha igen, várhatóan mennyire lesz kellemetlen?

Előre is köszönöm, ha válaszoltok!

2023. febr. 11. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Van egy mirigyes csomó, ami ha eltömődik fáj, ha begyullad az elég gáz. Menj orvoshoz.

Attól hogy rákszűrést nem végez el még van egy csomó másfelé vizsgálat és betegség vagy állapot amin segít. Ne félj. Sőt, el is mondhatod ott h tartasz az egész vizsgalattol de ez van, segitsenek

2023. febr. 11. 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
Ha indokolt szűzen is elvégzik a rákszűrést.
2023. febr. 11. 09:39
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Az orvos mindent elvégez.
2023. febr. 11. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:
36%
A csomó mástól van (mirigy, esetleg begyulladt szőrtüsző). A méhnyakrákszűrés teljesen felesleges szüzen. Ha ragaszkodsz hozzá megcsinálja, de nagyon kellemetlen lesz. (Nem szüzen is az).
2023. febr. 11. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!