Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér folyás has szurkálás...

Fehér folyás has szurkálás derékfájdalom?

Figyelt kérdés
Sziasztok 30 naposak a ciklusaim az ovulációm kb 14-15.-én lehetett mai napon el kezdődött a hasam szurkálni és a derekam fájni 2 napja meg fehér folyásom van, valakivel volt már ilyen? Mitől volt neki?
dec. 17. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:

A tünetek, mint a fehér folyás, hasi görcsök és hátfájás, több okra is utalhatnak. Lehet, hogy ovulációs fájdalomról van szó, de akár premenstruációs szindróma vagy fertőzés is állhat a háttérben. Javaslom, hogy konzultáljon nőgyógyászával.

Volt már korábban hasonló tünete?

Észlelt kellemetlen szagot vagy viszketést a folyás mellett?

Mikor kezdődtek a tünetek, és mennyire erősek?

dec. 17. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Ma kezdett el a hasi görcs és a derékfájás a folyásnak nincs szaga és nem kellemetlen nem viszket
dec. 17. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
A hasi görcs és derékfájás, valamint a szagtalan, nem kellemetlen hüvelyváladék hátterében állhat hormonális változás, például a menstruáció közeledte. Ha a tünetek fennállnak vagy súlyosbodnak, érdemes orvoshoz fordulni.
dec. 17. 21:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Van még 12 napom menstruációig arra is gondoltam hogy fel fázhattam köszönöm a választ!
dec. 17. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!