Húgyuti fertőzés lehet?
Figyelt kérdés
Második napja nagyon csíp és éget a pisilés, de nem csakk akkor érzem ezt az egéset hanem szinte mindig, nem csak pisiléskor, nem tudom miért. Mostanában elég sok teát ittam, mert beteg vagyok, úgyhogy szerintem ezért kellett többet wc-re mennem, ha wc-re mentem akkor pedig jött rendesen, nem pedig csak pár csepp. A vizelet színe pedig olyan mint mindig, semmi elváltozás nincs benne, csak égető érzést érzek szinte mindig. El fogok menni orvoshoz, de hátha tudtok valami tippet adni, hogy mit csináljak vele stb.tegnap 21:38
1/3 anonim válasza:
Tőzegáfonya kapszula a legjobb és tartsd melegben: vastag harisnya + nadrág, vagy plusz takaró a derekad köré.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Tőzegáfonyára én is adok egy szavazatot, plusz kamilla tea még mellé esetleg.
3/3 anonim válasza:
Igen, ez hugycsőgyulladás. Szexuális úton terjedő kórokozó IS okozhatja, meg a műszálas tangabugyi is, pláne ha nem mosod rendesen a kakilódat (közvetlen minden székelés után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!