Vakbél gyulladás lehet?
Figyelt kérdés
Fájt a vakbelem beszedtem egy fajdalomcsillapitót de mar elmúlt,csak félek hogy ez azdec. 13. 18:18
1/31 A kérdező kommentje:
kicsit fájdogál az oldalam és ennyi,felfázásra gondoltam még,de nem hiszem hogy ez miatt fájna
dec. 13. 18:19
2/31 anonim válasza:
Hőemelkedésed, hányingered van? Vakbélgyulladás olyan fájdalom, hogy a falat kaparod.
Nem lehet, hogy inkább beszorult a levegő?
3/31 A kérdező kommentje:
Egyik sincsen
Az is lehet,őszintén nem tudom mire gondoljak
csak kicsit parázok
dec. 13. 18:25
4/31 anonim válasza:
Ha nem folyamatosan fáj nem hiszem, hogy az lenne. Fájdalomcsillapítóra sem nagyon múlna szerintem.
5/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon remélem mert nagyon aggodok
dec. 13. 19:03
7/31 A kérdező kommentje:
még valaki esetleg tipp?
dec. 13. 19:39
9/31 A kérdező kommentje:
Hát és attól fáj?kétlem
dec. 14. 11:43
10/31 anonim válasza:
Vakbélgyulladás nem játék. Ha ott el kezd szúrni szerintem mindenki megijed, semmi rosszat nem csinált a kérdező azzal, hogy megkérdezte meg nem is biztos, hogy hipochonder. Páromnak is kis szurkálással kezdte, másnap este már műtötték.
Kérdező nyugi, ha ma már nem fáj nem hiszem, hogy vakbélgyulladás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!