Ha néha 26 néha 30 napra jön meg a menstruációm akkor mikor csinálja az ember az első terhességi tesztet?
Nalam is igy volt, en turelmetlen voltam, igy a legrovidebb ciklusomat vettem alapul, szoval a 27. napon csinaltam, amikorra nem vartam. Eros pozi lett a teszt, ugyhogy ezt eltalaltam.
De ha te turelmesebb vagy nalam, akkor eleg a 30. napon vagy utana csinalni.
Szóval átlag 28 napos a ciklusod. Akkor csinálj mondjuk 5 napos késéssel.
Amúgy full felesleges erre ennyire rágörcsölni. Ha nem jön meg, úgyis észreveszed, nem kell már az egy vagy fél napos "késéssel" azonnal tesztelgetni.
Felesleges, de ha az ember varja a babat, akkor miert ne akarna minel hamarabb tudni, hogy terhes-e?
Valojaban ha ugy vesszuk, akkor akar 5 het keses utan is eleg tesztet csinalni, mivel terhessegmegallapitasra se kell rohanni, boven raer az is a 8-9. heten😂
De az ember miert ne akarna tudni minel hamarabb?
Annal csodalatosabb erzes nincs, amikor ott a pozitiv teszt a kezedben es megkezdodhet a varakozas 🥰
2 evet vartunk, koszonom a kedves szavaidat 🥰
Annyi tapintat van benned, mint egy tal krumpliban. 🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!