Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha néha 26 néha 30 napra jön...

Ha néha 26 néha 30 napra jön meg a menstruációm akkor mikor csinálja az ember az első terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
Olvasom itt, hogy sokan írják, hogy a mentruáció napján már érdemes tesztelni (ha nem jön meg). Azok akiknek nem fixen x naposak a ciklusaik mikor teszteljenek, hányadik napon?
dec. 10. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Mindenképpen vár két hetet.
dec. 10. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
Mikor terhes lettem nekem sem volt fix napos. 2 hét késésnél csináltam egy tesztet.
dec. 10. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Nalam is igy volt, en turelmetlen voltam, igy a legrovidebb ciklusomat vettem alapul, szoval a 27. napon csinaltam, amikorra nem vartam. Eros pozi lett a teszt, ugyhogy ezt eltalaltam.

De ha te turelmesebb vagy nalam, akkor eleg a 30. napon vagy utana csinalni.

dec. 10. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Szóval átlag 28 napos a ciklusod. Akkor csinálj mondjuk 5 napos késéssel.

Amúgy full felesleges erre ennyire rágörcsölni. Ha nem jön meg, úgyis észreveszed, nem kell már az egy vagy fél napos "késéssel" azonnal tesztelgetni.

dec. 10. 13:08
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Felesleges, de ha az ember varja a babat, akkor miert ne akarna minel hamarabb tudni, hogy terhes-e?

Valojaban ha ugy vesszuk, akkor akar 5 het keses utan is eleg tesztet csinalni, mivel terhessegmegallapitasra se kell rohanni, boven raer az is a 8-9. heten😂

De az ember miert ne akarna tudni minel hamarabb?

Annal csodalatosabb erzes nincs, amikor ott a pozitiv teszt a kezedben es megkezdodhet a varakozas 🥰

dec. 10. 13:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem ma van a 28. nap. Csináltam egyet, én semmit nem látok. Tehát akkor vélhetően ez egy 29-30 napos ciklusom lesz.Köszi a válaszokat, aki lepontoz az nem tudom miért teszi, nem én voltam.
dec. 10. 13:22
 7/10 anonim ***** válasza:
34%

2 evet vartunk, koszonom a kedves szavaidat 🥰

Annyi tapintat van benned, mint egy tal krumpliban. 🤮

dec. 10. 13:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem anno a babatervezést megelőző időszakokban kb. 26-32 nap között szóródott. A 33. napon csináltam reggel, halvány pozitív lett.
dec. 10. 14:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok. November 12.jott meg a mensim. Tegnap kellet volna megjonnie de semmi. Mai teszt negativ.
dec. 11. 16:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es, nekem nov 13-an es egyelore nekem se, semmi.Ma vagyok a 30. napon, 31 napos ciklusom meg sosem volt.Tegnap esti tesztem full negativ.
dec. 12. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!