Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 10 napja késik mi lehet az oka?

10 napja késik mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

A ciklusaim 27-29 nap között mozognak, de most már a 37. napot taposom és semmi. Ilyen még sose volt, a legdurvább késésem 33 nap lett.

Intim kapcsolatba nem kerültem senkivel fél éve, úgyhogy nem hinném, hogy terhesség az oka. Ami még befolyásolhatja, hogy 2 hétig itthon kellett maradnom, egy köhögős betegséggel, amibe pár napig 38+ fokos láz is volt. Ez végül antibiotikummal múlt el, nem tudom annak lehet-e köze ehhez.

Sajnos nagyon hipochonder vagyok és a mellemben találtam hosszúkás csomókat és egyből bepánikoltam, hogy valamilyen daganatos megbetegedés az oka ennek az egésznek. Bejelentkeztem nőgyógyászhoz de remélem nem lesz gond, csak szokatlan ez.

dec. 9. 07:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Bármi lehet. Betegség, stressz, fáradtság, vagy simán ilyen a hónap. Ha nem rendszeres a dolog és nem társul plusz dolog nem kell megijedni, ha késik
dec. 9. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!