Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 5 napja kèsik a menzeszem de...

5 napja kèsik a menzeszem de utoljàra tavaj novemberben voltam fiuval ez normàlis, hogy ennyit kèsik?

Figyelt kérdés
aug. 13. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem te vagy Szűz Mária 2.0, és biztosan nem feküdtél le senkivel mostanában akkor normális, majd meg fog jönni.
aug. 13. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy sok dolog miatt késhet. Ha 7 nap után se jön meg, akkor már lehetnek bajok.
aug. 13. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Okozhatja stressz is , de akar bakteriális fertőzés is .. de nem vagyok orvos , a #2 válaszoló jól fogalmazta meg .
aug. 13. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Simán benne van, hogy ennyit késik, ne parázz már mindenen. Ha hónapokig össze vissza fog megjönni, akkor érdemes elmenni hormonális kivizsgálásra.
aug. 13. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

ne parázz már mindenen

Egy anonim kérdés alá nem kéne ilyet idehányni...

Kérdező: Sok mindentől késhet, nekem tavaly 3 hónap után jött meg újra, gyógyszert kaptam miatta, de nekem fogamzásgátló után kúszálodott össze. Sok egészségügyi ok miatt lehet.

aug. 13. 20:32
 6/10 Rékaaa8 válasza:
82%
Akkor mar honapok ota kesne a havid ha az lenne. Terhes nem lehetsz, mindenkinek kesett mar! Lehetseges idegesseg miatt, vagy valami hasonlo, ha tovabbra is kesik, keress fel egy nogyogyaszt! Nem kell aggodni, nem lesz semmi baj!
aug. 13. 22:31
 7/10 anonim ***** válasza:
5 nap csúszás nem késés! Késésről majd akkor beszélünk ha már 40-60 napja nem menstruáltál.
aug. 14. 07:05
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
5 nap az semmi.
aug. 14. 11:19
 9/10 anonim válasza:
100%
Nekem legutóbb egy hetet késett. Simán belefér, majd megjön, ne stresszelj emiatt.
aug. 15. 10:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak 1x-1x késik pár napot, tényleg nem gáz, de ha rendszeres, akkor érdemes orvossal beszélni. Felelőtlenségeket képes itt írni sokan...
aug. 15. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!