Viszkető érzés odalent?
Kérlek segítsetek, mit tegyek vagy kihez forduljak viszkető érzés miatt az ajkaim közt és a csiklómnál.
A hüvelyem és a bemenet nem viszket, csak az ajkaim. Duzzadtnak nem duzzadt se kívül se belül, még csak nem is mondanám pirosnak. Nem fájdalmas, inkább kellemetlen. Néha erősebb a viszketés, aztán enyhül. Égő érzés nem társul hozzá.
A folyásom nagyon enyhe, ritka, nincs semmi változás benne, szagtalan, nincs más színe sem állaga.
Nem tudom mitől lehet, nem váltottam tusfürdőt, öblítőt, étkezésemben sincs változás, természetesen rendszeresen tisztálkodom... Nem jártam olyan nyilvános helyen, ahol érintkezhettem volna valamivel.
Stresszes vagyok nagyon az utóbbi időben és most ez is bánt.
Múlt hónapban jelentkezett először menstruáció előtt pár nappal, de amikor megjött elmúlt, most viszont rá egy hétre megint előjött.
Talán fertőzés lehet, nem tudom mit vegyek vagy hova forduljak… nem tudom megbeszélni senkivel.
Nincs szexuális kapcsolatom.
Lehet hormonális oka is, akár a stresszel összefüggésben is. Próbálj Ovestin hüvelykrémet, ez helyileg pótolja az ösztrogént (nem szívódik fel), és sokszor segít hüvelyszárazság, égő érzés esetén.
Ha tartósan megmarad, nyugodtan fordulj orvoshoz, gondolj arra, hogy nem az első nő leszel, aki ilyennel jelentkezik. És nem ciki, gyakorlatilag a nők 100%-nak van életében legalább egyszer valamilyen fertőzése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!