Macmiror complex hüvelykrém, ki folyik reggel ?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!
Kapott már valaki közületek Macmiror complex hüvelykrémet, olyat amit aplikátorral kell fel helyezni. Azt mondta a Doktornő, hogy ha kell reggel is fel helyezhettem, de az nem folyik ki rögtön ahogyan fel kellek?? Meg ha este is le fekszem, utána, hogy megyek azt el mosni, hogy ne folyon ki.
Köszönöm, ha valaki tud valamilyen információval szolgálni :)
dec. 6. 21:45
1/3 anonim válasza:
Semmi esetre se kelj fel rögtön elmosni, ráér az később is. Tedd magad mellé egy papírzspire, és később elmosod.
2/3 anonim válasza:
Este kell az ilyet felhelyezni. Ha fent van a cucc gyorsan elmosod az applikátort és fekszel vízszintesre. Azért a kúp nem fél perc alatt fog feloldódni és kifolyni...
3/3 A kérdező kommentje:
Nem kúp, hanem krém amit aplilátorral kell fel szívni és fel helyezni, nem találkoztam még ilyennel pedig egy pár félét már használtam.
dec. 6. 21:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!