Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha ingadozó vércukrot és...

Ha ingadozó vércukrot és cukoréhséget tapasztalok rendszeresen, mit tehetke limitált idővel?

Figyelt kérdés

Persze amennyire lehet igyekszem kerülni a fehér szénhidrátokat de... 3 hónapja dolgozom, szinte lehetetlen megoldani. 1,5-1,5 órákat ingázok, egy salátát nem tudok berakni, mert hűteni kell. Plusz erre melóban nincs lehetőségem, nem 2 perc bekapni, mint egy müzliszeletet. 5:30-kor kelek, 14;30-18:00 óra között érek haza, van hogy később, páromhoz át kell menni mert még nem élünk együtt szóval nehéz. Sok programra járok, főzni max hétvégén tudok, vagy 1x hétközben. Sokkal egyszerűbb volt hallgatóként mindenre volt időm. :( így mozogni se nagyon, mindenhova tömegközlekedni kell sajnos.

Nagyon kéne fogynom, kiborít mennyit híztam, más meg 3 gyerek után is csontsovány alkat. Nálunk senki se vékony kb., senki se eszik egészségesen, párom végképp nem... de rajta nem látszik, mert ő bizony minden más rovására elmegy heti 3x edzeni, meg este 8-kor ő már csak hobbiknak él, amikor én tanulok még vagy mosogatót pakolok stb.

Ja és nem kéne telefonon lógni ennyit, de mindenfélét tanulok, önismeretezem, most is képződöm, így edzés helyett tanulni is kell. Szedem az alap vitaminjaim, de idő... az magamra szinte semmi. :(

dec. 5. 20:39
 1/2 Senior Séf ***** válasza:
63%
Este lefőzöl egy nagy kotla zöldségkrémlevest, és azt hordod magadnál. Ha megéhezel, kortyolsz.
dec. 6. 17:38
 2/2 anonim válasza:
A legnagyobb kínálat a lidl-ben van, előre dobozolt salátás ebéd, én mindig azt ebédelem 900-1200 ft közötti áron. (tonhalas, csirkés, fetasajtos...stb)
dec. 10. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!