Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormonális probléma vagy...

Hormonális probléma vagy terhesség?

Figyelt kérdés
Pár napja írta ide mert volt átlátszó színtelen szagtalan hüvelyi folyásom. 36 éves vagyok és 15-èn pozitív ovuláciò teszt.minden másnap együtt is voltunk a párommal mert baba projecten vagyunk. késő este enyhén vèreztem és akkor gondoltam pufff megint nem sikerült.De másnap reggel a betét tiszta volt semmi vér. De a biztonság kedvéért cseréltem.12 óra körül láttam hogy megint nagyon enyhén vèreztem és azóta semmi semmi vér semmi hüvelyi folyásom sincs. Ma el végeztem terhességi tesztet de negatív. Szerintetek van még remény a babára vagy inkább hormonális baj? (Férfiak kérem ne válaszoljanak)
nov. 28. 15:22
 1/1 anonim ***** válasza:

10-es erősségű volt a terhességi teszt? Ha az negatív, akkor sajnos ebből most nagyon valószínű, hogy nem lesz baba. 12 nappal ovuláció után mutatja már a 10-es érzékenységű teszt.

Ovulációd 16-án lehetett, a pozitív ovulációs teszt másnapján. 16-a óta pedig eltelt 12 nap, azaz ma van a 12. nap, azaz 12 DPO.

Hacsak 16-án nem repedt meg a tüsző, erre van egy kis esély, ha nem tesztelted végig ovulációs teszttel a hónapot, akkor sajnos nem lehet tudni. Ezért nem szabad abbahagyni az ovulációs tesztelést az első pozitív tesztnél, nem biztos, hogy meg is reped (kivéve, ha minden nap hőmérőzöl, akkor nem kell a teljes hónapot ovulációs tesztelni).

Hormonális gond lehet, sajnos. Rengeteg nőnek van, de ennyiből sajnos nem lehet tudni, amiket leírtál. Első körben hormonális vérvétellel látható, ha van valami hormonális gond.

Amúgy hőmérőzés is mutatja, ha termékenységi szakember kielemzi, nekem is csak úgy sütött a görbémről, hogy gond van, a vérvételek, vizsgálatok meg is erősítették.

Hidd el, átérzem a reménykedést, és a csalódást, hónapról hónapra. Mielőbbi sikeres gyermekáldást kívánok, komolyan!

Nálunk több, mint 2,5 éve nem jön a baba, már meddőségiben kezelnek. Nem könnyű sajnos.

nov. 28. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!