Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mi lehet ez?

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Nyilván tudom nem vagytok orvosok, de elég aggasztó tüneteket tapasztalok magamon. Hátha más is volt már így.

17 napja késik a menstruációm, előtte hónapban szinte alig vérezgettem. Tompán fáj néha az alhasam, de az már múlóban, fehér folyásom van, borzasztóan fájnak a melleim és szivárog is belőlük valami. Folyton éhes vagyok és rengeteg pisilek és a hátam is fáj. Csináltam 3 tesztet, az összes negatív lett.

Szerintetek ezek ismeretében fenn áll a terhesség gyanúja? Esetleg hormonális probléma okozhat hasonló tüneteket?

2021. jan. 14. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezek alapján én azt mondanám, hogy terhes vagy. De ahogy írtad is, nem vagyok orvos. Viszont minél előbb elmennék dokihoz.
2021. jan. 14. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Hormon zavar lehet.Ennyi késés és teszt után nem hinném hogy terhesség.Használtál valami olyan gyógyszert bármit amit előtte soha?
2021. jan. 14. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
48 napott késett nekem, minden terehsségi tünetet produkáltam, 3 negatív teszt. Végül megjött és azóta is normálisan minden. Abban az egy hónapban volt csak gáz. Ha mégegy menzesz kimarad, fordulj orvoshoz.
2021. jan. 14. 12:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem szedek gyógyszereket.

Ezért nem is értem. Menstruációm is rendszeres szokott lenni

2021. jan. 14. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Orvoshoz menj el egy ultrahangra.Várj még 2 hetet és utána hívd fel és ha fogad kérj időpontot.Ha terhes vagy már valaminek látszódnia kell illetve Hcg vérvétel az pedig már kétséget kizáró eredményt ad.2-3 naponta tesztelj hátha

#2-es voltam

2021. jan. 14. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintwm akár terhes akár nem az a legbiztosabb ha legalább beszél egy orvossal mert ez nem normális
2021. jan. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!