Mit csináljak hogy hamarabb el múljon a menstruációm?
A nőknek nem az a baja ilyenkor, hogy tartanak a “kezeléstől”.
Fájdalmakkal jár, sok helyen nincs normális lehetőség a cserére sem és még kényelmetlen is tud lenni, ha a betét esetleg elcsúszik kirándulás közben. Nem igazán vannak tekintettel arra, hogy megálljon a csoport esetleg pisi szünetre, emlékszem, hogy folyton rohanás volt és egésznapos programokon 1-2x álltunk meg, ami nekem édeskevés volt ebben a szituációban.
#2-es, én is nő vagyok, tudom milyen, valahogy én túléltem ezt kirándulás alatt is...
(#1)
3-as
Továbbra is tartom a véleményem.
Szerencsés helyzetben vagy akkor, hogy számodra nem jár komolyabb kellemetlenséggel. Bár gondolom tisztában vagy vele, hogy minden nőben másképpen mutatkoznak meg a menstruációval járó panaszok. Ezért is volt a válaszod empátia mentes számomra és elég alpári is, hogy egyből “kezelgetésre” gondolsz. Számomra mensi idején az utolsó, hogy azzal törődjek.
Miért kellene bármit? Normális a menzesz nem kell tologatni, stb. Teszel be betétet, tampont, ha használsz és éled tovább az életed.
Vagy innentől kezdve klimaxig minden hónapban ezt akarod játszani? Más az, amikor olyan fájdalmaid vannak, hogy hánysz reggeltől, vagy hasmenésed van - de akkor alap az orvos -, de amúgy csak menstruálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!