Fogászati kezelés babatervezés előtt?
Szeptemberben volt egy eléggé fájdalmas gyulladás a gyökérkezelt fogamnál.
Antibiotikumot szedtem, előtte egy hétig elég sok gyógyszert mert pokol fájdalmam volt. (Őszintén szólva nem is tudtam hogy egy fog ennyire tud fájni)
Akkor azt mondta a doki, szerinte előbb-utóbb ki kell húzni.
Most megint érzem hogy fájdogál, nyomásra érzékeny.
Szeretném kivetetni és pótoltatni. A jelenlegi fogorvosom már csinált nekem egy fogimplantátumot, 7-8 éve már megvan kb, és semmi problémám nincs vele, ezért ezt a fogpótlást szeretném majd. Viszont foghúzástól számítva is kb fél év, mire kész lesz. Húzás után 3 hónapot kell várni hogy gyógyuljon a seb, és be lehessen ültetni a műgyökeret, majd szintén 3 hónap a csontosodási idő.
Viszont a jövő év második felében már eléggé tervben lenne a baba project.
Most, amikor a fájdalom miatt sok gyógyszert szedtem és gyulladáscsökkentőt is kaptam rá, kicsit összezavarodott a ciklusom.
Amikor volt a fogbeültetésem akkor is kellett antib. szedni, nehogy gyulladás legyen körülötte, ezért gondolkodom hogy belevágjak-e.
Esetleg van olyan, akinek van tapasztalata hogy babatervezés előtt komolyabb fogászati beavatkozás előtt állt?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Hát célszerű éenne előtte megcsinálztatni, mert alatta nem fogod, és ha begyullad, az egyrészt veszélyesebb a terhességre is, másrészt neked sem lesz nagy élmény. A gyerekkel utána meg x évig nem lesz időd ilyenekre.
Vágj bele most azonnal, a jövő év második fele még messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!