Fogamzásgátlótól fájhat a mellem?
Figyelt kérdés
Lassan 5 éve lesz h szültem, azóta szedem a symiciát előtte is évekig ezt szedtem nem volt gond. Már a 2.hónapja h a levél utolsó hetében elkezd fájni mind a két mellem.
Hangulatingadozásaim is vannak. Bár az meg nem csak ettől lehet. Rendesen szedem, terhességet nem gondolnék. Inkább a hormonjaimmal lehet a gond.
Már csak januárra kaptam a nőgyógyászomhoz időpontot.
nov. 16. 17:25
1/6 anonim válasza:
Simán, nekem ezért kellett abbahagyni, mert már egy vékony blúztól is annyira fájt, hogy alig bírtam elviselni
2/6 A kérdező kommentje:
A doki javasolta vagy te döntöttél igy? 14 éve szedem már, másikat nem igazán szeretnék kipróbálni. Nagyon gondolkodom rajta én is h abba hagyom. :(
nov. 16. 18:29
3/6 anonim válasza:
A dokinak mondtam, hogy abbahagyom, mert problémaim vannak, ö meg tudomásul vette (A döntés az én dolgom)
De emellett igen erös hangulatingadozásaim is lettek, rengeteget fájt a fejem, megszünt a libidóm, szóval nem sok haszna volt a gyógyszernek.
4/6 anonim válasza:
Mi áttértünk az óvszerre, tökéletesen bevált, a barátnöm a hormonos hüvelygyürüre váltott, azzal nincs semmi problémája.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen nekem is megvannak ezek a tünetek. Mióta nem szeded egyébként milyen változásokat tapasztaltál?
nov. 17. 10:51
6/6 anonim válasza:
Nagyon rég (több mint 10 éve) abbahagytam, azóta semmi bajom sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!