Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás vagy hüvelyi fertőzés?

Felfázás vagy hüvelyi fertőzés?

Figyelt kérdés

Szombaton kezdődött nagyon sűrűn kellett pisilni csípett, alig jött pár csepp. Akkor este ittam még múltkor felírt Uryalort. Másnapra elmúlt aztán hétfőn megint elkezdett fájni, csípni a pisilés. Másnap úgy éreztem hogy semmi bajom. Végül csütörtökön elmentem dokihoz és “csak” fehérje van a vizeletembe így felírtak még 1 Uryalort amit megittam kb 8 körül (mert éjszakás vagyok és akkor fekudtem le aludni) és mikor felébredtem 16 körül semmi bajom nem volt megint. Aztán itt a munkán kb éjfél körül megint elkezdődött.

Kolléganőm mondta, hogy lehet nem is felfazas hanem hüvelyi fertőzés. De az is sürgető vizelési ingerrel járna meg csípne tőle a pisilés? Menzeszem hétfőn kellett volna megjojjon késik az is valószínűleg emiatt.

nov. 15. 02:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!