Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok ti mit tennétek ha...

Lányok ti mit tennétek ha elkezdenétek látványosan kopaszodni? (és ez nem az orvosi részre vonatkozik)

Figyelt kérdés
Tehát nem arra vonatkozik most a kérdés hogy hova fordulnátok, itt most főként arra lennék kíváncsi hogy hogyan viselnétek lelkileg, takargatnátok - e, mennyire csorbulna az önbizalmatok, tehát hogy viselnétek ezt a helyzetet?

tegnapelőtt 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem mindenkinek csökkenne az önbizalma. Először orvosi segítséget kérnék. Ha nem lenne ez orvosolható, akkor valszeg parókát hordanék, addig pedig sapkát.
tegnap 00:11
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
Rengeteget nőtt az önbizalmam, amióta eldöntöttem, hogy leborotválom a maradékot és nem takargatom tovább. Akinek nem tetszik, az az ő dolga, egyébként meg nagyon sok pozitív visszajelzést kapok. 30N
tegnap 06:46
 3/4 anonim ***** válasza:

2- es

Betegség miatt hullott ki a hajad és ezután borotváltad le?

Mert ez esetben szerintem ezt nézik az emberek, és sajnálják a veled történteket. Ezért kapsz pozitív visszajelzéseket.

Betegség miatti hajhullás inkább szomorúsággal tölti el az embert, de jó neked, hogy te ezt akkor át tudtad fordítani egy pozitív élménnyé! Ez szuper.

tegnap 06:52
 4/4 anonim ***** válasza:
84%

2. vagyok: Alopecia miatti foltos hajhullás, mára már tulajdonképpen alig maradt valami, amit borotválni kell.

Sokan nem csak sajnálatból mondják, hanem tényleg elismerik, hogy jól áll, és milyen merész, és egyszerre nőies stílus, ahogy viselem :) szóval az a tapasztalatom, hogy így tényleg előnyödre fordíthatod ezt a helyzetet :)

tegnap 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!