Mitől ilyen erős a menstruációs vérzésem?
Figyelt kérdés
Egy pár alkalommal már előfordult, hogy kínos helyzetbe hozott, mikor ismerősnél aludtam, reggel felállva az ágyból pedig hiába rohantam a mosdóba, már a bokámig folyt a vér. Esetleg valami megoldás nincs erre? Azt hallottam, hogy hogyha tampont használnék, nem kerülnék ilyen helyzetbe, valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Vagy esetleg valami más megoldás?tegnapelőtt 10:18
1/5 anonim válasza:
Orvosnál voltál már ezzel a panasszal?
2/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt egy időben.
Gyorsan kell sprintelni.
Egyébként ha akkora adag jön hirtelen, akkor a tampon is átengedi.
3/5 anonim válasza:
Lehet mióma, ciszta tb.
Sürgősen csináltass hasi ultrahangot, mert ez semmiképp nem normális!
4/5 anonim válasza:
Ha csak reggel van így, nem hiszem, hogy komolyabb baj lenne. Este nem úgy ürül, mert fekszel. Velem is előfordult párszor, hogy reggel felkeltem, sprinteltem a vécére, aztán hirtelen nagy adag jött és moshattam a ruhámat. De ha napközben is így van, azért menj el nőgyógyászhoz.
5/5 anonim válasza:
Ez nem erős vérzés, teljesen normális, hogy reggel kb kiömlik egy adag.
Hogyha állandó a helyzet és pl napközben is így van, na akkor keress fel orvost, amúgy nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!