Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől ilyen erős a menstruáció...

Mitől ilyen erős a menstruációs vérzésem?

Figyelt kérdés
Egy pár alkalommal már előfordult, hogy kínos helyzetbe hozott, mikor ismerősnél aludtam, reggel felállva az ágyból pedig hiába rohantam a mosdóba, már a bokámig folyt a vér. Esetleg valami megoldás nincs erre? Azt hallottam, hogy hogyha tampont használnék, nem kerülnék ilyen helyzetbe, valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Vagy esetleg valami más megoldás?

tegnapelőtt 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Orvosnál voltál már ezzel a panasszal?
tegnapelőtt 10:39
 2/5 anonim ***** válasza:
37%

Nekem is ilyen volt egy időben.

Gyorsan kell sprintelni.

Egyébként ha akkora adag jön hirtelen, akkor a tampon is átengedi.

tegnapelőtt 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
28%

Lehet mióma, ciszta tb.

Sürgősen csináltass hasi ultrahangot, mert ez semmiképp nem normális!

tegnapelőtt 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak reggel van így, nem hiszem, hogy komolyabb baj lenne. Este nem úgy ürül, mert fekszel. Velem is előfordult párszor, hogy reggel felkeltem, sprinteltem a vécére, aztán hirtelen nagy adag jött és moshattam a ruhámat. De ha napközben is így van, azért menj el nőgyógyászhoz.
tegnapelőtt 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem erős vérzés, teljesen normális, hogy reggel kb kiömlik egy adag.

Hogyha állandó a helyzet és pl napközben is így van, na akkor keress fel orvost, amúgy nem kell.

tegnap 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!