Mitől lehetnek magas tumormarkereim? Mitől lehet állandó hüvely problémám ?
Sziasztok egy kicsit hosszú lesz de köszönöm ha el olvasod. Az én kálváriám 2022-ben kezdődött egy missed ab-al , sajnos elhalt terhességem volt.
Rá egy hétre erős hasfájásom volt ezért orvost kerestem fel ne hogy gyulladás legyen az missed ab miatt. Akkor egy majdnem 6 cm-es cisztát talált. Ami miatt tumormarker rendelt el aminek az eredménye magas lett He4 60.5. Ezután mondta, hogy akkor nézünk egy Ct-t a ct már csak 2,5 cm-es cisztát írt le. De közben ki alakult valami oda lent, ilyen zöldes folyásom lett. Akkor fel hívtam a doktornőt és Macmiror kúpot irt fel minden vizsgálat nélkül. Akkor én még naiv minden vizsgálat nélkül el használtam
Utána készült még egy tumormarker ami megint csak emelkedést mutatott He4 80,8 . Viszont utána hiába kerestem a doktornőt nem foglalkozott velem.
Utána el mentem egy másik dokihoz akinek ezt mind el mondtam ő nem látta az okát ennek az eltérésnek azt mondta nem kell vele foglalkozni. Akkor a hüvely ép rendben volt.
Utána ismételten jelentkezett a folyás és viszkető érzés, újabb és újabb orvosokat kerestem fel de javulást senkinél nem tapasztaltam. Rengeteg kúp, kenőcs és javulást nem tapasztaltam. Néha voltak kisebb szünetek amikor jobban éreztem magam. Viszont idén májusban fel kerestem egy újabb nőgyógyászt , mert sokat olvastam hogy hormon ha nincs rendben akkor az véget is lehet, hogy folyamatosan van lent valami. Természetesen hormon labor el maradt mert ismételten találtak egy cisztát, amit sűrű bennékű írtak le. Ismételten tumormarker ami megint magas lett mint két éve csak most He4 79.8. Akkor doktornő a kórházba irányitot hogy vegyék ki. El ment ott egy újabb tumormarker ami már akkor 81,1 . Akkor egy újabb ct ami semmit nem mutatott de semmit.
Utána még egy tumormarker ami megint csak magas de szemel látható jel nélkül. Akkor a doki műtét rendelt el ami múlthèten lett volna de le betegettem . Így a műtét el maradt, aminek örülök is meg nem is mert ez egy igen fos kórház de ide tartozok. Viszont nem tudom mi tevő legyek, merre menjek tovább, fel emésztenek ezek a dolgok már teljesen. Most ép a hüvelyemel nem érzek problémát de viszont felül a szeméremtestnél ég. Idegesít a tumormarker, Idegesít, hogy lent sem vagyok igazán sose jól. Nem tudom mi legyen merre menjek tovább, mit csináljak?
Az egyik doki adenomásnak írta le a méhem, nem tudom ennek lehet bármi köze ezekhez.
Tényleg nagyon fel emészt ez a dolog, rendesen hipohondernek érzem magam. Minden is már a legrosszabbra gondolok
Egy nyugodt napom nincs már 2 éve. Tudom nagyon hosszú lett meg lehet egy kicsit katyvaszos is de nagyon tanácstalan vagyok. Bele vagyok fáradva ebbe az egészbe. Lassan kisbabát szeretnék 30 éves leszek nem sokára. De így ez nem opció. Köszönöm, hogy kiirhatam, és kapok választ azt külön meg Köszönöm 😪🥲🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!